Nagy sikert aratott a Netflixen a Nem versz át. A sorozat január elején jelent meg, és hamar a nézettségi lista elejére került. A fordulatos thriller elképesztően izgalmas lett, ha szereted a megdöbbentő sztorikat, melyeknek a vége biztosan nem kiszámítható, az alábbi sorozatokat imádni fogod! 

Éles tárgyak 

A Gillian Flynn regényéből készült sorozat annyira fordulatos, hogy az utolsó pillanatig a képernyő elé szegez. A főszereplője Camille Preaker, az újságíró, aki pszichiátriai kezelését követően visszatér a szülővárosába. Elkezd nyomozni két gyilkosság ügyében, de a folyamatot nehezíti, hogy a saját múltjával és családjával is szembe kell néznie. 

White Lines 

Zoe Walker Ibizára utazik, miután megtudja, hogy a 20 éve eltűnt bátyja, Alex, meghalt. Elhatározza, hogy kideríti, mi történt, ezért elkezd nyomozni. Zoe megismerkedik Alex egykori barátaival, ellenségeivel, az ügy pedig egyre bonyolultabbá és veszélyesebbé válik. 

Az idegen 

A sorozat Harlan Coben thrilleréből készült, aki a Nem versz át című könyvet is írta. Egy titokzatos idegen odalép Adam Price-hoz és egy sötét titkot oszt meg a feleségéről. A férfi teljesen összezavarodik, szembesíti a kérdéseivel a nőt, aki nem ad neki egyértelmű válaszokat. Egyre több furcsaság történik, ami sokkal több emberre van hatással, mint elősre gondolta.

Easttowni rejtélyek

Mare Sheehan egy kisvárosi nyomozó, aki egy fiatal anya meggyilkolásának az ügyében nyomoz. A városban mindenki ismeri a nőt, ami köszönhető az egykori sportkarrierjének, és egy megoldatlan gyilkosságnak. 1 évvel ezelőtt megöltek egy fiatal nőt, neki pedig nem sikerült felgöngyölíteni az esetet. Egyre többen kételkednek a nyomozói képességeiben, miközben a magánélete egyre inkább szétesik. 

Tudhattad volna 

Grace és Jonathan Fraser élet kívülről tökéletesnek tűnhet. Boldog házasságban élnek, van egy gyermekük és igazán elégedettek lehetnek. De egy brutális gyilkosság mindent megváltoztat, az álomszerű házasságuk pillanatok alatt darabjaira hullik. Grace kénytelen szembenézni az igazsággal, miközben megpróbál új életet teremteni a fiának.