A Valentin-nap nem az ajándékozásról szól, hanem arról, hogy megünnepeld a pasiddal a szerelmeteket. Ha viszont a sütésen-főzésen és/vagy a kacérkodáson kívül valami csekélységgel is kedveskednél neki, a következő 10 ajándéktippből tutira találsz neki valamit. Ezek a cuccok mind 20 ezer forint alatt vannak, de a többségük még a 10 ezret sem éri el, szóval bele fognak férni a büdzsédbe! A cikk végén aztán ne felejts el szavazni arról, melyik Valentin-napi ajándéknak örülne legjobban a pasid! 

Élmények ajándékba

A legtutibb Valentin-napi ajándék, amit adhatsz a pasidnak, az egy közös élmény. Egy változatos, izgalmas progi, amit nem mindennap csináltok (sőt, akár még soha nem is csináltatok), valami, amivel örök élményt szerezhettek magatoknak. Ez lesz minigolf, VIP-moziélmény a legnagyobb luxusban vagy akár egy retro játéktermi kaland is. A lényeg, hogy emlékezetes legyen és jól szórakozzatok! Ez a Valentin-nap lényege. 

Indoor szuper minigolf élmény Budapesten 4370 (Meglepkek.hu)forinttól
Indoor szuper minigolf élmény Budapesten 4370 (Meglepkek.hu)

Kártyajáték pároknak

Ha a progizás helyett valami kézzel foghatót adnál a párodnak, a közös élményekről viszont nem szeretnél lemondani, szuper ötlet lehet egy páros kártyajáték beszerzése. Ezek a kártyák tele vannak izgis és bizalmas kérdésekkel, melyek megválaszolásával még jobban megismerhetitek egymást. Olyan dolgokat is megtudhattok így egymásról, amiről korábban még nem volt szó, ezért ismerkedési fázisban lévő pároknak is ideális ajándékötlet.

Spirál - Pároknak kártyajáték 6190 Ft
Spirál - Pároknak kártyajáték 6190 Ft (Kozospillanatok.hu)

Szexis fehérnemű

Egy biztos: ennél jobban semminek nem fog örülni a pasid! A férfiak többségét nem érdeklik az ajándékot, mert úgy vannak vele, hogy úgyis megveszik azt, ami maguknak kell. De egy dögös csajt, szexis fehérneműben, akibe ráadásul szerelmesek is...már nehezebb ügy kivitelezni! Válassz egy szexis fehérneműt, vedd fel és kötözd át magad masnival. Vagy csak állj elé úgy ahogy vagy, ennél jobb ajándék neki nem is kell! 

Tezenis Red Passion Lace Szivacsos Szuper Push-Up Body   Red Passion Lace Szivacsos Szuper Push-Up Body   Red Passion Lace Szivacsos Szuper Push-Up Body   Red Passion Lace Szivacsos Szuper Push-Up Body 9990 Ft
Tezenis Red Passion Lace Szivacsos Szuper Push-Up Body 9990 Ft

Romantikus pasik kedvenc ajándéka

Igazán, nagyon-nagyon romantikus pasival áldott meg a sors? Akkor felejtsd el az élményeket (azokat úgyis minden randin be tudjátok hozni) és a fehérneműket is. Koncentrálj az érzésekre és a vallomásokra - ez lesz az igazán nyerő ajándék a romantikus pasidnak! A Dolgok, amiket szeretek benned... könyv egy romantikus napló, amit tollal, ceruzával tölthetsz ki a szerelmetekről. Ajándék saját magatokról, saját magatoknak! 

Dolgok amiket szeretek benned- napló 5990 Ft (Kuklatoys)
Dolgok amiket szeretek benned- napló 5990 Ft (Kuklatoys)

Alkoholszett kísérletezőknek

Ha már a rózsaszín ködön és a szexiségen is túlvagytok, akkor érdemes egy olyan figyelmes ajándékkal meglepni a pasidat, ami érdekes, hasznos, izgis (a számára) és még jópofa is. Egy gin-készlet például remek ötlet lehet, mert még a haverjai előtt is villogni tud vele, de akár a saját örömére is bátran kísérletezhet a különböző fűszerkeverékek használatával, ha szereti az alkohol ízét. 

Make Your Own Gin fűszerkeverék ginhez 7990 Ft (Butlers)
Make Your Own Gin fűszerkeverék ginhez 7990 Ft (Butlers)

Nagy játékosoknak

Tény, hogy nem tipikus szerelmes ajándék, de a legtöbb férfi nincs túlságosan eleresztve a romantikával: lehet, hogy a te pasid is többre fog értékelni egy csúcs asztali csocsót, mint egy szerelmes naplókát vagy egy páros kártyajátékot. Szuper progi lehet a Valentin-napi vacsi után kettőtök számára, de a haverjai előtt is nyomulhat vele, mert ez egy nagyon menő ajándék. Nemcsak Valentin-napra, bármikorra, mentsd el későbbre is! 

Goooaliat asztali csocsó 9990 Ft (Butlers)
Goooaliat asztali csocsó 9990 Ft (Butlers)

Szerelemtérkép

A Valentin-napozás nem az ajándékozásról szól, ezért ha nem is nagyon ajándékoztok egymásnak, akkor a következő tipp szuper lehet. Igazából nem is a pasidnak van ez, hanem kettőtök számára, az otthonotokba, szóval inkább lakásdekor, mint ajándék. Magyarország térképe személyre szabva, kettőtöknek, hogy be tudjátok rajta jelölni merre jártatok, hol kirándultatok, vagy éppen hova szeretnétek meg eljutni. Öröm lesz ránézni! 

Szerelemtérkép közös kirándulásokhoz
Szerelemtérkép közös kirándulásokhoz 9990 Ft – 17990 Ft (nagyságtól függően) (Ajandekbazis)

A parfüm mindig nyerő ügy

Akármi is van, a parfüm tuti ajándék. Mindenki fújja, mindenki szereti, a pasid is tutira el fogja használni, ezért ha végképp nem szeretnél semmi személyeset, intimet, szexiset, a programok szervezését pedig inkább meghagynád a pasidnak, a parfüm a neked való ötlet. Minden alkalomra kiváló, ezért ha még nem olyan komoly a dolog köztetek, vagy ha éppen már túl az és belefér, a pasis parfüm mindig telitalálat. 

Versace Pour Homme After Shave 12 450 Ft/100ml (Douglas)
Versace Pour Homme After Shave 12 450 Ft/100ml (Douglas)

Ha elviccelnétek a Valentin-napot

Vannak pasik, akiknek hidegrázása lesz a Valentin-naptól. Ha a te pasid is ilyen, nevettesd meg egy vicces feliratú, szerelmes alsónadrággal, amit tutira poénnak fog venni. Sőt, lehet, hogy még aznap is fel fogja venni! Nem igazán ajándék, inkább csak hecc, de ilyen is kell a párkapcsolatokban, mert nevetés nélkül nem élet az élet. Ha még ilyen nem volt, akkor épp itt az ideje! 

Valentin-napi alsónadrág 4 490 Ft
Valentin-napi alsónadrág 4490 Ft (Meska)

Pajkos pasiknak

Juj, hát ez tényleg csak azoknak, akik már túl vannak az első néhány bekezdésen! Mindenre (is) feljogosító szexuális kártyák a szíved pasijának, amiket bármikor beválthat, ha úgy tartja kedve. Vannak, akiknek nagyon be fog jönni, mások szerint pénzpazarlás. Ha nem költenél rá, akkor saját maagd is csinálhatsz otthon DIY egy ilyet, akár befőttesüvegbe dobva, szúrópróbaszerűen is húzhat egy-egyet. Izgis! 

Szavazás

Via