A szinglik felfedezik önmagukat, a párban élők pedig új dolgokkal kísérleteznek. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a februári szexhoroszkóp:

Kos

Párkapcsolatban: Bár ebben a hónapban a munkán járhat az eszed, Kos, ne felejts el időt szánni a pasidra. Jót tenne nektek, ha kicsit elrugaszkodnátok a hétköznapoktól és megmutatnátok azt, hogy még meg tudjátok lepni egymást.

Szingli: Valószínűleg ott van a környezetedben a tökéletes pasi, csak éppen nem veszed észre. Ugyanakkor, ha csak kalandra vágysz, februárban ahhoz is találni fogsz társat!

​BIKA

Párkapcsolatban: A hónapban mágneses vonzalmat érezhettek egymás iránt, és a legszívesebben semmi egyebet nem csinálnátok, mint az ágyban hemperegnétek.

Szingli: Ha álmaid kapcsolatát keresed, akkor februárban jó eséllyel meg is leled. Minden egy forró flörttel kezdődhet, és hamar kiderülhet az is: nemcsak lelki, hanem testi szinten is passzoltok egymáshoz.

IKREK

Párkapcsolatban: Tüzes, szexben gazdag hónap előtt állsz, Ikrek, ez pedig nagyon jót tesz majd a kapcsolatotoknak. Oszd meg vágyaidat a szerelmeddel, mert most szinte bármire vevő.

Szingli: Forró flörtökre számíthatsz a melóhelyeden, a bulikban is, és talán még ennél is többre, ha kalandra vágysz. Viszont, ha az igazit keresed, akkor most érdemes hallgatnod a megérzéseidre is.

RÁK

Párkapcsolatban: Ha a kapcsolatod egy kicsit laposnak tűnik, akkor ez a hónap segíthet felpezsdíteni a szerelmi életeteket. Több dolgot is kipróbálhattok februárban, mint máskor fél év alatt. Csak ne adjátok fel a dolgot, ha nem találjátok meg elsőre azt, ami mindkettőtöknek tetszik.

Szingli: A következő hetekben elsősorban önmagadat helyezed a fókuszba. Így miközben dolgozol a testi és lelki jóléteden, inkább kerülöd a pasizást.

OROSZLÁN

Párkapcsolatban: Kedved támad szórakozni, és új dolgokkal kísérletezni az ágyban. Ne vedd a szívedre, ha néhány ötleted nem jön be Mr. Bignek és túlzottan óvatosnak tűnik. Légy türelmes és kitartó!

Szingli: Nem sok kedved van a pasizáshoz. Most inkább a karrierred építésével vagy elfoglalva. Tedd azt, ami neked jó, Oroszlán, és közben kényeztethetnéd a testedet is pár szuper maszturbációs technikával.

SZŰZ

Párkapcsolatban: A következő hetekben nagyon meghitten és romantikusan alakul a kapcsolatotok. Sokat álmodoztok együtt, és még akkor is tökéletesen boldogok lesztek, ha kevesebbet szeretkeztek.

Szingli: Sokat agyalsz azon, mi jött be egy pasiban vagy az ágyban, és mi az, ami nem. Ezek pedig értékes felfedezéseket eredményezhetnek. Sőt, még a saját vágyaiddal kapcsolatban is érdekes következtetéseket vonsz le.

MÉRLEG

Párkapcsolatban: Itt az ideje tisztázni Mr. Biggel, mire vágysz igazán, mire lenne szükséged, akár lelki, akár fizikai szinten. Használd ki, hogy csupa fül! Az ágyban pedig nyugodtan vezesd őt, imádni fogja, ha átveszed kicsit a domináns fél szerepét.

Szingli: A február az önfelfedezésről szól, Mérleg. Tehát, most pasizás helyett többet törődsz a saját igényeiddel, és ez azt is jelenti, hogy lelkesen gyakorlod a maszturbációt és közben meglepve tapasztalod mi indít be és mi nem.

SKORPIÓ

Párkapcsolatban: Igyekezz semmit sem erőltetni a szerelmedre. Ha mostanában nincs kedve annyit szeretkezni vagy kísérletezni, fogadd el, pláne akkor, ha ettől még ugyanolyan jó a kapcsolatotok, mint máskor.

Szingli: Nagy eséllyel találhatsz most pasit a Tinderen, akkor is, ha komoly kapcsolatra vágysz, de abban az esetben is, ha csak kalandot keresel.

NYILAS

Párkapcsolatban: Ez egy nagyszerű hónap a szerelemhez! Könnyedén magadba bolondíthatod a pasidat újra és újra és olyan szexélményekben lehet részetek, amilyenre rég nem volt példa. Most az ösztöneitekre hallgatva kellemesen meglephetitek egymást.

Szingli: A dolgok felforrósodnak februárban! Mágnesként vonzod a pasikat, így könnyen megtalálhatod a számodra legtökéletesebbet is. De egy olyan egyéjszakás kalandban is lehet részed, amit bizony sosem felejtesz el.

BAK

Párkapcsolatban: Kevés idő jut mostanában a szexre? Akkor tervezzétek be! Higgyétek el, ugyanolyan romantikus lehet, sőt, ha tudatosan készültök rá, még minőségibb és kielégítőbb lehet a spontán verzióhoz képest.

Szingli: Van olyan barát az életedben, akivel kapcsolatban azt reméled, hogy többé válhat? Most végre megtörténhet! De még akkor is, ha eddig nem is potenciális pasiként tekintettél rá.

VÍZÖNTŐ

Párkapcsolatban: Ez a hónap számodra az egyensúlyról szól, Vízöntő. Rengeteg meló és program vár rád, de közben szeretnél időt szánni az imádottadra is. Mindketten vágytok az újdonságokra, így mi lenne, ha meglepnétek egymást?

Szingli: Februárban inkább a melód és a barátaid kötnek le, semmint a srácok. Ám ez nem jelenti azt, hogy az egyik közeli barátoddal ne élhetnél át egy forró kalandot.

HALAK

Párkapcsolatban: A hónapban sokat fogtok vadulni és új dolgokkal kísérletezni. Jöhetnek az extrás pózok, a szexjátékok, a szerepjátékok, tele lesztek vággyal és fantáziával.

Szingli: Bármennyire is próbálsz csak a melóra és a barátokra koncentrálni, valakinek sikerül felkeltenie a figyelmedet és bizony totálisan magába bolondíthat.