3 csillagjegy fellélegezhet: 2024 tele lesz szerelemmel, érzelmekkel és hódításokkal. Na de kik ők, akiknek eljön a Nagy Ő?

Bika

A Bika még soha nem volt annyira szerencsés a szerelemben, mint 2024-ben. Ebben az évben mágnesként vonzod az ellenkező nem képviselőit, a férfiakból hihetetlen érdeklődést váltasz ki. Soha nem volt még ennyire nagy a vonzerőd, ez a pozitív kisugárzás pedig mindenkire nagy hatással van. Nem csoda, hogy minden pasi meg akar ismerni. Úgy tűnik, idén az igazit is sikerül megtalálnod.

Rák

Ebben az évben téged is meglep majd, hogy mennyire egyszerűen rá lehet találni a szerelemre, ha a sors éppen ezt tartogatja neked. Valószínűleg, egy régi ismerősben látod majd meg a potenciális partnert, éppen ezért, most az egyszer ne mondj nemet a megérzéseidre. Semmi baj sincs azzal, ha egy régen látott ismerősre másképp kezdesz el tekinteni.

Halak

Hosszú ideje menekülsz a párkapcsolat elől, olyan sérelmek értek a múltban, amelyeken képtelen vagy túllépni. Nehezen birkózol meg a sérelmeiddel, ezért nem szeretnéd, ha újra bántanának. 2024-ben új erőre kapsz, mert egy olyan ember kerül az életedbe, aki megmutatja, mennyire szerethető vagy. A dolgok ugyan lassan, de nagyon természetesen alakulnak majd ki közöttetek, és újra hinni kezdesz a szerelemben.

via