Az év első hónapjában nem sok szingli lesz szerencsés, a párban élők között pedig nézeteltérések adódhatnak. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a januári horoszkópodat!

Kos

Komoly előrelépés várható a párban élők szerelmi életében, akár a házasság is felmerülhet. Valami olyan esemény történhet közöttük, ami közelebb hozza őket egymáshoz és átértékelik a kapcsolatukat.

A szinglik jól érzik magukat a hasonló gondolkodású emberekkel, és az egyik (új) barátjuk iránt többet kezdenek el érezni. A dolog valószínűleg kölcsönös!

Bika

Nem kezdődik jól az évetek, mivel kompatibilitási problémákkal szembesültök, de a hónap előrehaladtával sikerül orvosolni a gondjaitokat. Onnantól kezdve kiegyensúlyozottabb és meghittebb lesz a kapcsolatotok.

A szinglik kissé magányosak lehetnek, és talán el is kerüli őket a hónapban a szerelem, de ez lehetőséget teremt ahhoz, hogy elmélyítsék a kapcsolatukat önmagukkal.

Ikrek

Minden türelemre és megértésre szükséged lesz ahhoz Ikrek, hogy normális kapcsolatot ápolj a pasiddal. A hónap előrehaladtával a nézeteltérés fokozódni fog, de ha elég kitartóak vagytok sikerül visszaállítani a békét és újra imádni fogjátok egymást.

Az egyedülállók magányosnak érzik magukat, de most türelmesnek kell lenniük, mert várat magára a Nagy Ő. Használják ezt az időt arra, hogy a saját testi és lelki igényeikről gondoskodjanak.

Rák

Tökéletesen alakul a hónap számodra az imádottaddal. Egy különleges esemény még közelebb hozhat titeket egymáshoz. Még az is lehet, hogy készen álltok meghozni egy komoly döntést, ami alapjaiban változtathatja meg a kapcsolatotokat.

A szingliknek szerencséje lesz, mert valószínűleg találnak egy olyan srácot, akivel előbb összebarátkoznak, majd szerelemre gyúlnak egymás iránt.

Oroszlán

Egyre csak mélyül a párban élők kapcsolata, és talán még inkább szeretik egymást az eddigiekhez képest. Jó alkalom ez a hónap az esküvő vagy családalapítás megtervezéséhez. Január közepén egy egészen csodálatos dolog történhet veletek.

A szinglik jól fogják érezni magukat, mert rengeteg flörtölési lehetőségük lesz, és ez éppen elég örömöt ad nekik ahhoz, hogy ne siessék el az ismerkedést.  

Szűz

Nagyon jó passzban lesztek Mr. Biggel. Egy kicsit monotonnak érezhetitek a kapcsolatotokat, de most tökéletesen boldoggá tesz titeket a kanapén való összebújás, ami sorozatdarálással telik. Békés és nyugodt napok elé néztek.

A hónap első fele nem megfelelő időszak a pasizáshoz, utána pedig inkább csak a könnyed flörtölésekre terelődik a hangsúly. Bár érezni fogod, hogy egyik sem az igazi, de legalább élvezed majd a szórakozást.

Mérleg

Készülj Mérleg, mert hullámvölgyekre számíthatsz a kapcsolatodban. A te hangulatod is ingadozó lehet, nemcsak a pasidhoz való viszonyod. Ha nem akarjátok, hogy feszültségekkel teljen a hónapotok, dolgoznotok kell a problémáitokon.

Az egyedülállóknak biztosnak kell lenniük abban, hogy mit akarnak, és ennek megfelelően kell belevetniük magukat a pasizásba. Ha tudatosan állnak hozzá, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy párra lelnek januárban.

Skorpió

Sokat fejlődhet a párkapcsolatod a hónapban. Sokkal intimebb és meghittebb lesz a viszonyotok. Most komolyan felmerülhet a közös jövő megtervezése, ha eddig még nem tettétek, és a családalapítás lehetősége is szóba jöhet.

A szinglik több új sráccal is összeismerkedhetnek januárban, de egyik sem bizonyul az igazinak, ám ettől még élvezni fogják a pasizást.

Nyilas

A hónapban gyakoriak lehetnek a feszültségek köztetek, mivel talán nem veszed észre, de megpróbálod elnyomni a pasidat, és a munkahelyi stresszt is rajta vezeted le. Légy óvatos Nyilas, mert a viselkedéseddel sokat árthatsz a kapcsolatotoknak.

Az egyedülállók vegyék lazán az ismerkedést, és osszák be okosan az idejüket, különben a sok munka miatt nem marad lehetőségük pasizni.

Bak

Bánj óvatosan a szavakkal, Bak. A szerelmed kissé érzékeny lehet, vagy talán te fogalmazol túl nyersen, de a hónapban könnyű összevesznetek. Viszont nehéz helyzetek is várnak rátok, ami megkövetelheti, hogy összefogjatok.

A szinglik nem találnak maguknak tetsző partnert, ezért magányosnak érezhetik magukat. Legyenek türelemmel és ne siessék el az ismerkedést!

Vízöntő

Meghitt pillanatokra számíthatsz a szerelmeddel. A hónap első felében megnő az egymás iránti szeretet, de január második felében nézeteltérések és viszályok is előfordulhatnak. Törekedjetek tudatosan arra, hogy ne veszkedjetek minden apróságon.

A szinglik összeismerkednek egy különleges sráccal, akivel rövid idő alatt komolyra fordulhatnak köztük a dolgok.

Halak

A hónap eleje feszültségekkel és nézeteltérésekkel teli lehet, de aztán sikerül szép lassan orvosolni a problémákat, és visszataláltok egymáshoz. Újra meghitt és romantikus lesz a kapcsolatotok. Most nagy változások nem várnak rátok.

A szinglik nagyon jól fogják érezni magukat, mivel többen is megpróbálják meghódítani őket és akadhat közöttük egy biztos befutó!