A január általában nem sok izgalmat tartogat, sőt legtöbbször végtelen hosszú és unalmas szokott lenni. A következő három csillagjegynek viszont élete legjobb hetei következnek!

Ikrek

Sajnos az előző éved egyáltalán nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna, és ezért kicsit csalódottan is indítottad 2024-et. De nincs okod a szomorkodásra, sőt időd sem lesz nagyon, ugyanis rögtön hónap elején megtalál egy óriási lehetőség - lehet, hogy munka, esetleg ösztöndíj vagy külföldi utazásról lesz szó - amit egyszerűen nem hagyhatsz ki!

Oroszlán

Már január 2-án hatalmas intenzitással vetetted bele magadat a melóba, és nem véletlenül! Pontosan érezted, hogy most nagyon oda kell tenned magadat, ha előre szeretnél jutni. És bizony be is jön ez a húzásod! A főnököd nagyra fogja értékelni, hogy már év elején számíthat rád, és ezt nem is felejti el honorálni.

Halak

Hoppá, úgy tűnik, neked a január hatalmas meglepetéseket tartogat szerelem-fronton! Ha párkapcsolatban vagy, akkor számíthatsz arra, hogy szintet léptek a szerelmeddel, és igazán szorosra fűzitek a viszonyotokat. Ha épp szingli vagy, akkor bizony rád talál a szerelem, ráadásul az a mindent elsöprő, szerelem első látásra fajta!