Az asztrológusok már kielemezték 2024-et, és a bolygó mozgásából azt is látják, melyik lesz az a nap, amikor hatalmas öröm ér. Érdemes lehet erre a napra időzíteni az esküvőt, az állásinterjút, az üzletkötést, mert szinte biztosan csak jó dolog történhet. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és csekkold le, hogy melyik napot kell felírnod, mert az lesz a te szerencsenapod:

Kos - 2024. április 30. 

Lehet, hogy a Kos szezon április 19-én véget ér, de készüljön arra a jegy szülötte, hogy egy kicsit tovább éli a szezon előnyeit, mert az év legszerencsésebb napja számára április 30-ra esik. Ezen a napon könnyű megszereznie mindent, amire vágyik, és még romantikus élmény is vár rá. 

Bika - 2024. június 4. 

Június 4-e a Bika szerencsenapja. Ezen a késő tavaszi napon különösen erősen hat a Vénusz, a szerelem, a harmónia és a szépség iránti vágyaira. Érdemes lehet ezen a napon alkotnod vagy figyelnedi, ahogy felszínre jön egy szuperképességed. Ki tudja, talán ez lesz a kulcs, amivel meggazdagodj! 

Ikrek - 2024. szeptember 9.

Az Ikrek uralkodó bolygója, a Merkúr, szeptember 9-én belép a Szűz jegyébe, így ez az év legszerencsésebb napja a levegő jegy számára. Előbb gondolkodnak, mielőtt cselekszenek, ami rendkívül szerencsés helyzeteket teremthet. Ezen a napon nincs olyan vita, amit ne ők nyernének meg. 

Rák - 2024. július 5.

Mindenki tudja, hogy a Rákok milyen boldogok nyáron, és 2024 sem lesz kivétel. A Rák július 5-én lesz a legszerencsésebb, ami történetesen egybeesik júliusi újholddal. Ez a nap segít megteremteni, bevonzani a vágyaikat, ezért tűzzenek ki pontos célokat. 

Oroszlán - 2024. június 9.

Június 9-én, a Mars a kilencedik házában lesz, és a Nap a Szaturnusszal fog négyzetet alkotni, így ez az év legszerencsésebb napjának ígérkezik. Nem lesz olyan akadály, amit ne tudnál legyőzni, és lazán meg fogod tudni valósítani a vágyaidat. 

Szűz - 2024. január 19.

Amikor január 19-én a Jupiter a Bikában lesz, a Szüzek erős vágyat fognak érezni arra, hogy utazzanak, felfedezzenek, és jobbá tegyék az életüket. Ezenkívül sikerük lehet az üzleti ügyekben, és bárkit meggyőzhetnek arról, amiről csak akarnak.

Mérleg - 2024. április 29.

A Mérleg uralkodó bolygója, a Vénusz április 29-én a Bikában lesz, így ez lesz a levegő jegy legszerencsésebb napja az évben. Erőfeszítéseket tesz egy stabilabb és egészségesebb életmódért, valamint jövőért, és siker koronázza az erőfeszítéseit. 

Skorpió - 2024. február 7. 

A Halakhoz hasonlóan a Skorpió évének legszerencsésebb napja február 7-re esik. Ezen a napon erőteljes gyógyító energia uralkodik majd, miközben felerősödik a csillagjegy intuíciója, és szenvedély is lesz a levegőben. A jegy szülötte sokkal proaktívabb lesz ebben a időszakban, mivel a Mars a második házadban lesz, így bővítheti az üzleti kapcsolatait és több pénzt kereshet. 

Nyilas - 2024. május 26.

Amikor május 26-án a Nyilas uralkodó bolygója, a Jupiter találkozik a Merkúrral, a jegy szülötte végre megvalósíthatja vágyait. Éppen ezért a tavaszi nap lesz a legszerencsésebb számára, mert a kíváncsisága olyan helyekre vezeti, ahol még soha nem járt. 

Bak - 2024. január 1.

Lehetőleg ne bulizz túl sokat december 31-én Bak, mert történetesen január 1-je lesz számodra év legszerencsésebb napja, és ezt a pozitív energiát a lehető legjobban kellene kihasználni. Ezen a napon ér véget a Merkúr retrográd is, ezáltal magabiztosabb, lelkesebb és motiváltabb lesz. 

Vízöntő - 2024. január 29.

Az év legszerencsésebb napjára január 29-én kerül sor. A Mars és az Uránusz kreatív lehetőségeket tartogat a Vízöntőnek. Ezen a napon különösen megéri az intuíciódra hallgatni, mert a helyes irányba tereli és kellemes meglepetés érheti!

Halak - 2024. február 7.

A Halak szerencséje február 7-én éri el tetőfokát. Ez lehet számukra az év legromantikusabb napja, ugyanis szerelem lesz a levegőben. A párban élőkre igazán romantikus nap vár, míg az egyedülállók akár a Nagy Ő-re is rálelhetnek.