Úgy tűnik, 2024-ben történehetnek negatív dolgok is. Persze ez nem azt jelenti, hogy törvényszerű, hogy meg is történnek, mindenesetre nem árt felkészülni! Mutatjuk, mi várhat rád a csillagjegyed szerint jövőre.

Kos

Van néhány rossz szokásod, jobban mondva szenvedélyed, amiről az elmúlt években sikerült leszoknod. Viszont ha nem figyelsz oda, egy-egy mélypontnál 2024-ben visszaszokhatsz.

Bika

Rajtad is úrrá lehet a tél végi/tavaszi depi, ami sokkal tovább tarthat, ha nem teszel ellene tudatosan. Főleg márciusban legyél résen!

Ikrek

A nyár nálad a szerelemről szól majd! Találkozol egy sráccal, aki azonnal levesz a lábadról, és totálisan elvarázsol. Az a rossz hírünk van, hogy valószínűleg olyan gyorsan és váratlanul fog lelépni, mint ahogy feltűnt...

Rák

Egy komolyabb anyagi válságba kerülhetsz, ráadásul a saját hibádból. Nagyon figyelj oda minden furcsa e-mailre, sms-re, kétes linkre, mert netes csalók áldozatává válhatsz.

Oroszlán

Az egyik legnagyobb félelmed, hogy egyik pillanatról a másikra kirúgnak, ráadásul nem a te hibádból. Sajnos ez megtörténhet 2024-ben, de az a jó hírünk van, hogy hamar találsz egy sokkal jobb melót.

Szűz

Valaki, akit eddig a barátodnak hittél, ellened fordulhat. Már-már hadjáratot indít ellened, és olyan pletykákat kezd el terjeszteni rólad, amik padlóra küldhetnek. Ne aggódj, pár hét, és mindeki elfelejti majd!

Mérleg

Gondod adódhat az egészségeddel, ami akár komolyra is fordulhat, ha nem cselekszel időben. 2024-ben ne halogass semmilyen szűrővizsgálatot, éves kontrollt!

Skorpió

Egy váratlan kiadás megnehezítheti a terveidet, valószínűleg le kell mondanod miatta egy nagyon várt utazásról vagy betervezett szépségkezelésről.

Nyilas

Bár te vagy az egyik legszerencsésebb csillagjegy, 2024-ben többször érezheted azt, hogy egyszerűen nem jönnek össze a dolgok. Általában jókor szoktál lenni jó helyen, most viszont sokszor inkább rosszkor leszel rossz helyen...

Bak

Szerelem fronton nem ez lesz a legerősebb éved. Vár rád néhány kellemetlen randi, plusz pár fájdalmas szakítás. A karriered cserébe a topon lesz!

Vízöntő

Egy családi dráma árnyékolja be majd néhány hetedet. Elég durvának indul, és nem is lesz egyszerű átvészelni, de végül minden megoldódik, és el tudjátok felejteni az egészet.

Halak

Ha saját vállalkozást indítanál, nem biztos, hogy 2024 lesz a te éved! A saját projektjeid sajnos nem lesznek túl sikeresek, a legjobb lesz, ha halasztod őket.