2024-ben is több olyan dátum lesz, amelyek asztrológiai jelentésüket tekintve nagyon fontosak.

Ezekre a dátumokra mindenkinek figyelnie kell

Csillagjegytől függetlenül, ez a 3 dátum nagyon fontos 2024-ben mindenki számára, mert hatalmas változásokat hoznak az életedbe. Lássuk, mely napok ezek!

Napfogyatkozások

A napfogyatkozások az átalakulás kapuját jelképezik. Erőt adnak, átformálnak. Lezárásokat gurítanak eléd, és megnyitnak utakat az új kezdetekhez. Az élet körforgását szimbolizálják, rávilágítanak arra, hogy állandó mozgásban vagy, örökké változol. 2024-ben ismét négy napfogyatkozás lesz, és mindegyik megváltoztatja majd az életedet.

Április 20.

Kb. 14 évente találkoznak egymással a Jupiter és az Uránusz külső bolygói, ez természetesen megtörténik majd 2024-ben. Ugyan nem kell tőle tartanod, fel kell rá készülnöd: hatalmas változások jönnek. Mindent máshogyan látsz majd, megérzed végre, mire van valójában szükséged, és mire nem. 

Jupiter az Ikrekben | 2024. május 25. -2025. június 9.

Hosszú időszakot ölel majd fel, és nem múlik el nyomtalanul. Naprendszerünk legnagyobb bolygója, a Jupiter a növekedésről, a terjeszkedésről, az igazságról, a perspektívákról és a bölcsességről szól. Ez egy olyan bolygó, amely szerencsét, bőséget hoz, és ajándékokat, lehetőségeket biztosíthat az élet minden területén. 

via