Ennek a három csillagjegynek picit megnehezíti az ünnepi készülődést egy-egy döntés meghozatala. Azonban ha végre sikerül kitalálniuk, mit is szeretnének, egycsapásra felszabadulnak és átadhatják magukat a karácsonyi hangulatnak.

Bika

A Bikák nagyon nehezen változtatnak, akkor érzik magukat biztonságban, ha a megszokott környezetükben, a megszokott módon telnek a mindennapjaik. Épp ezért hatalmas fejtörést okoz ennek a csillagjegynek az az új állásajánlat, amit felajánlanak a napokban. A lehetőség ugyanis költözéssel is jár, ráadásul külföldre!

Szűz

Bár nem annyira, mint a Mérleg jegyűek, azért a Szüzek is szeretnek alaposan végigvenni minden eshetőséget, mielőtt döntenek. Épp ezért hosszadalmas folyamat náluk ez. Főleg, ha egy olyan komoly problémáról van szó, mint a szakítás kérdése. Nehéz döntés lesz, főleg ünnepek előtt, de ha végre megvan, minden a helyére kerül!

Nyilas

A Nyilasok mostanában komoly válságban érezhetik magukat, akár karrier, akár magánéleti fronton, sőt lehet, hogy mindkettő! Épp ezért azon kell elgondolkodniuk a héten, hogy merre induljanak tovább, mit szeretnének a jövőben csinálni, és ahhoz mit kell megtenniük. Lehet, hogy ez a döntés most több lemondással és kompromisszummal jár, de hosszútávon kifizetődő lesz.