Az év vége rengeteg meglepetést tartogat egy-egy csillagjegy számára a szerelem terén is.

A szingliknek még minden esélyük megvan arra, hogy ne egyedül zárják le ezt az évet, a hosszú párkapcsolatokban pedig újra fellángolhat a szenvedély.

Nézd meg, hogy téged menyire érintenek majd ezek a változások!

3 csillagjegy, akinek a szerelem uralja az életét év végén

Kos

Szereted az állandóságot, de most neked is nyitottabbnak kell lenned, hogy rád találhasson az, akire már régóta vársz. Az is előfordulhat, hogy már egy ideje ott van a környezetedben, de eddig nem volt bátorsága kezdeményezni. Ne ijeszd el!

Bika

Számodra a szerelem és a szeretet adja meg a legnagyobb biztonságot. Éppen ezért hűséges vagy a partneredhez, aki ezt viszonozza is, és bár hosszú ideje jól működik a kapcsolatotok, néha nem árt, ha feldobjátok valamivel, hiszen a változatosság gyönyörködtet. Most olyasmit is megtapasztalhattok együtt, ami a kapcsolatnak is jót tesz majd.

Oroszlán

Ha valamikor, most igazán nagy szükséged van arra, hogy a szenvedély elragadjon. Akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz, tüzes és szerelmes napokkal zárod ezt az évet. Most ennek van itt az ideje, ne is tiltakozz ellene, mert ezzel teszed a legjobbat magadnak és a partnerednek is.