Az ünnepek előtti időszak általában mindekinek sok meglepetést tartogat, de a következő három csillagjegynek élete legmeghatározóbb hétvégéje lesz ez.

Bika

Már jó ideje fortyogsz magadban, amiért a szerelmed nem kérte meg még mindig a kezed és készülsz is egy nagyobb monológgal a témában. Bírd ki a hétvége végéig a drámai számonkéréssel, mert mielőtt rázúdítanál mindent, már fel is tette az eldöntendő kérdést!

Oroszlán

Már jó ideje úgy döntöttetek a volt pasiddal, hogy nem folytatjátok, de mégis minden nap eszedbe jut, hogy vajon mi lehet vele. Biztosan te is sejted, hogy nem ok nélkül kattogsz még mindig rajta és a csillagok szerint ez a kitartó érdeklődés az ő részéről is megvan. Ha sor kerül a békülős beszélgetésre, mindenképpen tisztázzátok, hogy első nekifutásra miért nem sikerültek a dolgok.

Vízöntő

Képes vagy a végtelenségig halogatni olyan dolgokat is, amikről pontosan tudod, hogy a javadat szolgálnák. A hétvégén viszont végre megtalálod a motiváltságod és az erődet, hogy valami egészen újba vágj bele. Ha valamikor, akkor most érdemes akár egy saját vállalkozást is elindítanod!