Visszatért a Merkúr-retrográd, ami alaposan megborítja az emberek lelkiállapotát. December 13-án új időszak köszönt be, ami rengeteg kihívást állít elénk. Ám 3 csillagjegy meg sem érzi majd, mert hihetetlen szerencséjük lesz.

Szűz

Úgy érzed, jobb vagy a többi embernél, hihetetlen felsőbbrendűséget sugárzol magadból. Ez sokak számára nagyon bosszantó, rengetegen vannak, akik nem tudnak ezzel azonosulni. Sokan nem is akarnak inkább belemenni egy ezzel kapcsolatos vitába, mert félnek, hogy letéped a fejüket. Most különösen felerősödik ez az érzés a többi emberben, mégis úgy tűnik, hogy megúszod ezt bármilyen konfliktus nélkül.

Mérleg

A Merkúr-retrográd azonnal kihozza a legrosszabb oldaladat, Mérleg. Nem éppen a jóindulat jellemző rád ebben az időszakban, sajnos mindenkinek van ilyen oldala is, a tiéd most felerősödik. Olyan kártyákat játszol ki, amiket nyugodt állapotban nem mernél, nem törődve a következményekkel. Odamész a helyszínre, pusztítasz, és távozol. Még így is szerencsés vagy, mert nem lesz azonnal következménye a negatív tetteidnek, de kétszer is gondold át, hogy mit teszel, mert most sokan harapnak. Inkább kerüld az embereket, ez lesz a kulcsa a sikerednek.

Bak

Egy igazi fotelharcos tudsz lenni, nem bírod az igazságtalanságot, még a neten sem. Ezzel rengeteg gondod lesz a Merkúr-retrográdban, több olyan szituációba is belekeveredsz majd, amikor meg kell védened a nézeteidet. Most azonban olyan helyzetbe kerülsz, amikor kiderül, hogy nem mindig éri meg belemenni a konfliktusba. Megúszod, de átformálja a gondolkodásod.

via