Már nincs sok az évből, ilyenkor sokan átgondolják hogyan telt az elmúlt 12 hónap. Előfordulhat, hogy nem mindig érezted magad szerencsének, de nem kell aggódnod, mivel könnyen lehet, azon csillagjegyek közé tartozol, akiknek most jön a legszebb időszak az életükben. 

Szűz

Az elmúlt időszakban nagyon sok kellemetlen szituban volt részed. Folyton kínos helyzetbe kerültél, és a szerencse is elkerült. De ennek vége, mivel valóságos Szerencse lánya leszel a héten! Végre minden sikerül, amit eltervezel, a kemény munkádnak pedig learathatod a gyümölcsét! 

Skorpió

Rád mosolyog a szerencse, és ha egy kicsit segítesz neki, akkor még profitálhatsz is belőle! Nincs más dolgod, mint kihasználni a lehetőségeidet, és a lehető legtöbbet kihozni mindenből. Változás állhat be karrier terén, könnyedén lehet, hogy az év utolsó heteiben új állást ajánlanak neked. Csak légy bátor és fogadd el a lehetőséget, hatalmas változást hozhat az életedben. 

Oroszlán

Ebben az évben azt érezhetted, hogy a szerencse messziről elkerült, hiszen bármibe is kezdtél, nehezen akart összejönni. Ennek azonban vége, mivel a karizmádnak és a tehetségednek köszönhetően előbbre juthatsz, mint bármikor. Nincs más dolgod, mint keményen dolgozni, meglátod, hamar sikereket érhetsz el