A heti szerelmi horoszkóp szerint a párban élők kapcsolata sokat fejlődhet, miközben jó pár szinglire rátalál a szerelem. Vajon te is közöttük vagy? Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A Vénusz a szerelem bolygója, és a Skorpióban egyetlen küldetése van: segítsen megváltoztatni szerelmi életedet és sokkal elégedettebb legyél. Amíg egyes Kosok azon lesznek, hogy szorosabbra fűzzék a kapcsolatukat, máson inkább azon, hogy újat alakítsanak ki, és ez a párban élőkre is igaz lehet.

Bika

A Vénusz visszatért a Skorpióba, és romantikával és a szerelem ígéretével tölti meg az életedet. Itt a lehetőség, hogy minőségi kapcsolatot alakítsatok ki a pasiddal. A szinglik most könnyen belebonyolódhatnak egy futó kapcsolatba.

Ikrek

Rájössz, mit akarsz igazából a kapcsolatodtól, és ez elkerülhetetlenül változásokat fog hozni. Ez azt is jelenti: újra kell gondolni vagy át kell alakítani azokat a korábbi megállapodásokat, amikről azt gondoltad, hogy működnek, de valójában nem.

Rák

Az első és legfontosabb te vagy, Rák. Még alakíthatod úgy a kapcsolatodat, hogy ne kelljen lemondani a saját igényeidről. Szingliként is előbb ezt a leckét kell megtanulnod, mert csak azután lelhetsz pasira. Íme, a házi feladat a hétre: gyakorold az önszeretetet.

Oroszlán

A 12-ei Nyilas újhold a változás és az átalakulás felé sodor, mivel megvilágítja a család és a gyógyulás házát. A régi sebek begyógyulnak, és elkezdhetitek tervezni az összeköltözést vagy családalapítást. A szinglik szíve is meggyógyul, és újra képesek lesznek hinni a szerelemben.

Szűz

A 12-ei Nyilas újhold egy kis varázslattal és reménnyel itatja át a szerelmi életedet. Most, hogy a Neptunusz egyenesbe kapcsolt, nemcsak nagyobb önbizalmad lesz, hanem szorosabb is kapcsolatod Mr. Biggel. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor sikerül bevonzani egy új pasit.

Mérleg

Már nem kell olyan sokáig várnod a csodálatos szerelemre, amire vágysz. Amint sikerül rendbe raknod a lelki világodat, onnantól kezdve már villámgyorsan rád találhat a szerelem. A párban élőknek viszont szembe kell nézniük azzal, hogy esetleg túl nagy elvárásokat támasztanak a pasijukkal szemben, és emiatt bizony lehetnek konfliktusaik.

Skorpió

A Vénusz a jegyedben van, és segít hinni a szerelemben, vagy éppen a pasidban, hogy lehet olyan a kapcsolatotok, mint amilyenre vágysz. A szinglik ebben az időszakban optimistábbak és nyitottabbak lesznek, míg a párban élők kapcsolata fordulóponthoz érhet.

Nyilas

Minden sokkal jobban fog sikerülni a kapcsolatodban Nyilas, mint azt eredetileg gondoltad. A dolgok egyre jobb irányba haladnak, és talán már az esküvőt is kezdhetitek körvonalazni. Az egyedülállók életében új fejezet veszi kezdetét, mivel egészen begyógyultak a lelki sebeik, és készen állnak az ismerkedésre.

Bak

Boldog, békés időszak köszönt rád, és keresve sem találhatnál jobb időszakot ahhoz, hogy megoszd az imádottaddal a jövővel kapcsolatos vágyaidat. Most lehetőséged nyílik olyan kapcsolatot építeni, amilyenre mindig is vágytál. A szingli Bakok figyelmét magára vonhatja egy régi ismerősük a neten.

Vízöntő

Most érdemes igazán lépéseket tenni a kapcsolatod elmélyítése vagy előmozdítása érdekében. Szinglik a napokban jó eséllyel találkozhatnak a Nagy Ő-vel. Viszont minden Vízöntőnek fel kell készülnie arra, hogy előkerül az exe és bekavar, akár bosszúból, akár azért teszi, hogy visszakapja a jegy szülöttét.

Halak

A Nyilas újhold gondoskodik arról, hogy megérkezzen életedbe a nagy szerelem, szóval készülj Halak a sorsszerű találkozásra. A párban élőknek viszont több időt kellene tölteniük Mr. Biggel, és két romantikus összebújás között megoszthatnák a jövővel kapcsolatos elképzeléseiket is. Ideje beszélni azokról a témákról is, amiket régóta halogatnak.