Ennek a 3 csillagjegynek a szerelem lesz a fókuszban a következő napokban. 

Kos 

Nyíltan vállalod, mire vágysz egy kapcsolatban, és ez megkönnyíti a másik fél dolgát is. Így csak az közeledik hozzád, aki ezt vállalja. Kíméletlen őszinteséged sokat lendít a kapcsolataidon, csak az bírja ezeket a mély gondolatokat, aki tényleg téged akar. Hidd el, aki tényleg szeret, az elfogad. 

Nyilas

Végre elengeded a fantáziálást, és teret adsz a realitásnak. Ez nagyon fontos, nem kergetheted egész életedben a Disney-filmekben látott szerelmeket. Ez nem azt jelenti, hogy a szerelem nem lehet mesébe illő, sokkal inkább azt, hogy a problémák ugyanúgy hozzá tartoznak egy kapcsolathoz. Most végre belátod, hogy a konfliktus nem rossz, ezért közelebb kerülhetsz a kiszemeltedhez vagy a partneredhez. 

Vízöntő

Különc vagy, máshogyan gondolkodsz rengeteg dologról, mint a többi ember. Éppen ezért nem annyira egyszerű megértetned magadat a pasikkal, sokan inkább nem tesznek energiát abba, hogy megértsenek. Ennek most végre, most olyan ember jön, aki szomjazza a gondolataidat, és aki arra vágyik a világon a legjobban, hogy téged megértsen. 

via