Voltak olyan párkapcsolataid, amelyek nem sikerültek annyira jól? Ez a teszt felfedi, mik a gyengeségeid a szerelemben. 

Fotó: IndiaTimes

Nő a maszkban

Ha a képen először a maszkot viselő nőt vetted észre, az azt jelentheti, hogy élvezed az izgalmat, amikor valakit küzd érted. Nagyon szereted a szerelem kezdeti szakaszát, amikor nem vagytok hivatalosan együtt, de érzed a kapcsolódást. Ám gyorsan ráunsz a szerelemre, amikor elmúlik a rózsaszín köd.

A pár

Abban az esetben, ha a képen először a párost vetted észre, a biztonságérzet az, ami vonz. Szeretnél te is olyan kalandokat megélni mint a barátaid, de egyszerűen nem megy, neked a stabilitás a fontos. Túl gyorsan vágod el az esélyeket, adj időt a másiknak, hogy megmutassa magát.

Üres csónak

Ha először az üres csónakot vetted észre a képen, a szerelemben az izgalom az, ami vonz. Míg egyesek ijesztőnek találják az új dolgokat, és elkerülik őket, te más vagy. Ijesztőnek tűnhet számodra is egy új emberrel való találkozás és a szerelem, de számodra pont ezért olyan izgalmas. Kicsit lejjebb kellene adnod a kalandvágyadból, mert egyelőre nem tudsz elköteleződni. 

Csónakos

Ha először a távolban a csónakost láttad, a szerelemben a gondtalanság vonz. Minden nap megküzdesz a félelmekkel és a kétségekkel. Ha találkozol valakivel, aki segít megszabadulni ezektől az érzésektől, az olyan, mint a varázslat, és ezért vonzódsz hozzájuk. Nagyszerű, hogy átadod magad az érzéseknek, de ne feledd, senki sem tudja megoldani az összes problémádat. A szerelem nem old meg mindent, csak támogatást ad.

via