Remek napok jönnek 3 csillagjegynek. Most igazi nyerő szériájuk lesz!

Bak 

Ezen a héten rengeteget haladsz előre, a céljaid közelebb vannak, mint valaha. Most kerüld a konfliktusokat, ne keveredj vitába, csak a célodra összpontosíts. Hallgass a megérzéseidre, ne engedd, hogy mások befolyásoljanak. Még az igazán tekintélyes, bölcs emberek sem adhatnak neked jó tanácsokat, csak akkor lehet hihetetlen szerencséd, ha a saját magad által elképzelt úton jársz. 

Bika

Itt az ideje, hogy csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek örömet okoznak. Vondd bele a párodat és a szeretteidet is! Menjetek el egy étterembe, valamilyen szórakoztató programra, nézd meg a kedvenc sorozatodat - hidd el, ezek az apróságok is nagyon boldoggá tesznek majd. 

Szűz

Bízz a megérzéseidben, bármi történjék is. Valaminek a nyomára bukkantál, és csak úgy juthatsz a végére, ha tovább kutatsz és mélyre ásol. Különösen igaz ez akkor, ha olyan ajánlatot kaptál, amely számodra kevésbé tűnik optimálisnak. Tegyél a céljaidért, mert most minden csillag úgy ragyog, hogy neked jó legyen. Nem tart sokáig ez az időszak, használd ki ezt a pár napot!

via