3 csillagjegynek tele lesz meglepetésekkel ez a hete - na nem kell aggódni, csupa pozitívval!

Vízöntő

Nem csalnak a megérzéseid a héten, és mivel te magad is látod, mennyire jók az intuícióid, ebből rengeteg erőt merítesz, magabiztosabb leszel. A körülötted lévők értékelik az okos, mindent átlátó perspektívádat, az egyéniségedet és ötleteidet, hitelességed. Úgy érzed, úgy kötődsz másokhoz, hogy közben nem érzel függőséget, és hálás vagy azért, hogy egy közösség egyedülálló része lehetsz. 

Oroszlán

Ezen a héten energikusnak, produktívnak, és kitartónak érzed magadat. Mostantól még az unalmasabb teendőket is könnyedén is örömmel végzed el. Nagyon jók a héten a megérzéseid, mindig pontosan tudod, mi kell hogy legyen a következő lépésed, hogy a siker ne maradjon el. Hihetetlen kisugárzásod van, ez nagyon pozitívan befolyásolja a körülötted lévők véleményét rólad. Ezen kívül, ennek köszönhetően rengeteg bátorító visszajelzést kapsz majd. Ez a hét csak a tiéd, most úgy mozgatod a szálakat ahogyan csak szeretnéd.

Nyilas

Ez a hét egyáltalán nem úgy alakul, mint ahogyan tervezted, de ha nem hagyod, hogy ez elkeserítsen, sokkal jobb lehet, mint amire korábban számítottál. Attól a pillanattól, hogy felismered a lehetőségeidet, megállíthatatlanná válsz. Most arra van szükség, hogy ne félj a rögtönzéstől, az improvizációtól, és a legjobbat hozd ki a helyzetedből. A nehézségekre ne hátrányként tekints, hanem inspiratív körülményeknek lásd azokat, segítségnek egy szebb jövőhöz. Maradj nyitott a világra, és lásd meg a szépségét annak, ha átadod magad a flow-nak!

via