Közeledik a karácsony, ami a legtöbb ember számára sok kiadást jelent. Ilyenkor sokan megpróbálnak spórolni, ám ennek a 3 csillagjegynek erre nem lesz szüksége, mivel sok pénz üti a markukat. 

Rák

Ebben a hónapban rád mosolyoghat a szerencse, hiszen a bolygók állása kedvez a pénzügyeidnek. Megtérülhetnek a befektetéseid vagy visszakaphatod azt a pénzt, amit korábban kölcsönadtál. Különösen december 15-től fordulnak jóra a dolgok, így garantáltan nem lesz gondod az ünnepi körüli kiadásokkal. 

Oroszlán 

Ha a következő időszakban jobban odafigyelsz a pénzügyeidre, jelentős megtakarítást halmozhatsz fel. Kezdj el időben gondolkodni, hogy mibe fekteted a pénzt, hogy később még több legyen belőle. Bár csábító lehet a gondolat, ne költekezz túl, hiszen később nagy hasznát veszed majd a megtakarításnak. 

Nyilas

Nehéz év van mögötted, többször is váratlan kiadással szembesültél. Szerencsére az év utolsó hónapja neked kedvez, mivel végre rendeződhetnek a pénzügyeid. Persze nem árt, ha nem szórod két kézzel a pénzt, hiszen így felkészülhetsz az esetleges váratlan helyzetre. Ha van befektetésed, akkor elkezdhet profitálni, ami csak újabb löketet ad!