Hamarosan itt van az év legromantikusabb napja, a Valentin-nap. Ilyenkor a boltokat mindig ellepik a cuki ajándékok és persze a szexi fehérneműk. Ha szeretnél valami igazán különlegeset viselni az esti randin, vagy csak magadat lepnéd meg egy szexi darabbal, akkor mutatjuk a kedvenceinket! 

Ezeket a szexi fehérneműket a pasid is imádni fogja 

Rögtön egy izgi darabbal kezdjük, ami lehet, hogy még nincs a gyűjteményedben. Ettől függetlenül itt az ideje, hogy beszerezz egy csipkés szexi bodyt. Simán felveheted akár elegáns ruhák alá is, mondjuk egy randira, vagy viselheted otthon. Valentin-napra pont ideális! 

fehernemu-valentin-nap-2024
H&M Balconette csipkebody 11 495 Ft

Nincs Valentin-nap piros fehérnemű nélkül, hiszen az árnyalat a szerelem és a szenvedély színe. Ha még keresed a tökéletes piros melltartót, akkor a H&M fehérneműjét imádni fogod. Egyszerre trendi és nagyon szexi. Olyan darab, amit nem csak egyszer fogsz viselni. Bármi alá felveheted, még az önbizalmad is megdobja, ha tudod, milyen különleges melltartó van rajtad. 

valentin-nap-fehernemu-2024
H&M Párnázott bustier 6 995 Ft

Ha inkább egy csajos, mégis szexis darabot szeretnél, akkor válassz egy bézs melltartót. Ez a virágos darab kellően szexi, de ennek ellenére szinte bármikor viselheted. Szinte nincs olyan ruha, ami alá ne tudnád felvenni. 

valentin-nap-fehernemu-2024
H&M Puha csipke melltartó 5 195 Ft