Ki mondta, hogy csak azok a cuccaid számítanak, amik látszanak is? Legalább annyira fontos, hogy kényelmes és trendi legyen a fehérneműd, mint a cipőd vagy a kabátod! Hiszen ez az, ami először találkozik a bőröddel, amit egész nap viselsz, és ami (nem is gondolnád mennyire) befolyásolni tudja a hangulatod és a közérzeted.

3 fehérnemű trend, ami mindenhol szembejön majd veled

Jó hírünk van, ha a visszafogott nőiességet kedveled! 2024-ben ugyanis visszatérnek a romantikus, visszafogott, elegáns darabok a fehérneműk terén is. Míg az elmúlt években a feltűnő, színes, extrémebb irányzatok hódítottak, idén az időtlen romantikán lesz a hangsúly.

Coquette

A kacér báj nem csak a körmökön, a fehérneműknél is feltűnik! Ez a szuper nőies és romantikus trend a TikTokon indult, és olyan népszerű lett, hogy a #coquetteaesthetic hashtag több mint 4 milliárd megtekintést ért el.

Idén a melltartókon és alsóneműkön is visszaköszön minden, ami finom, visszafogott, nőies, mégis játékos: szóval a pasztell színek, a cuki masnik, virágok, gyöngyök és csipke minden mennyiségben.

Red & Pink

A piros és rózsaszín kombó lesz az idei év nagy őrülete! Külön-külön mind a két szín alapnak számít a fehérneműk terén, és ez idén sem változik, sőt! A kettő együtt viszont sokáig tiltólistás volt, 2024-ben azonban simán viselheted együtt is.

Sportosan szexi

A minimalista, cserébe szuperkényelmes fehérneműk idén is hatalmasat mennek majd. A sportmelltartók és alakformáló alsóneműk mostanra nem csak praktikusak és funkcionálisak, de szexik és trendik is lettek. Gondolj csak Kim Kardashian SKIMS cuccaira!

Via