Egy srác tekintetét viszonylag könnyű lehet elkapni, de ahhoz, hogy az Ikrek csillagjegyű srác érdeklődését felkeltsd egy kicsit többre lesz szükség. Máris mutatjuk, hogyan fűzheted be a kreatív, de közben lázadó Ikreket. 

Legyél vicces! 

Az Ikrek pasi okos és csodálatos humorérzékkel rendelkezik, éppen ezért a leendő párjaként is olyan lányt tud elképezlni, aki szintén nagyon vicces és közben persze értelmes. Szóval, ha meg tudod nevettetni és jókat tud veled beszélgetni az élet nagy dolgairól, akkor gyanúsan nyert ügyed van. 

Figyelmesen figyelj 

Az Ikrek pasi nagyon szeret mesélni és nagyra értékeli, ha közben te figyelmesen figyelsz. Az Ikrek srác hamar szerelembe esik, ha olyan lány van mellette, aki érdeklődik iránta, akinek fontos, ő  mit gondol. Szóval, ha szeretnéd befűzni, akkor legyél nagyon résen, amikor beszél hozzád, mutasd meg neki, mennyire törődsz vele, hidd el nagyon fogja értékelni. 

A bizalom kérdése 

Az Ikrek srác számára nagyon fontos a bizalom, nem adják egykönnyen azt. Szóval meg kell mutatnod neki, hogy igenis megnyílhat előtte, a bizalmába engedhet, kitárhatja előtted a szívét. 

Először legyél a barátja 

Ez tudjuk, nem megy annyira egyszerűen, de az Ikrek esetében célravezető lehet, ha először csak barátok vagytok. Az Ikrek valamiért ezt nagyon imádják, az évődés számukra egyfajta előjáték. Szóval, ha tényleg érdekel a pasi, akkor bátran menj bele a játékba, meglesz az eredménye. 

Legyél magabiztos! 

Az Ikrek pasik  imádják a magabiztos lányokat, illetve azokat, akik önmagukat adják. A megjátszást nem nekik találták ki, szóval, ha nem tudsz természetesen viselkedni a jelenlétében, akkor inkább ne is próbálkozz nála, mert azonnal kiszúrják a hamisságot. 

(via)