Készen állsz arra, hogy felfedd a saját személyiséged mélyebb részleteit? Szuper, ugyanis a mai tesztünkkel most végre megtudhatod, milyen rejtett erővel rendelkezel. Csak csekkold ezt a pillangókat ábrázoló képet, hallgass az ösztöneidre és válaszd ki, azt amelyik a legjobban vonz. Máris eláruljuk, mit jelent, ha az „A”, a „B” vagy, ha a „C” jelű pillangó mellett döntöttél. 

Valleyislelighting

 Az „A” pillangó 

Ha az első pillangót választottad, akkor neked a legnagyobb rejtett erőd a rugalmasságot. Hihetetlen képességed van ahhoz, hogy nehéz helyzetekből is pikk-pakk felálj, minden eléd kerülő nehézésget könnyedén oldasz meg. Bár van, hogy valami nem sikerül, de sosem keseregsz, mert mindig mindenre új kihívásként tekinteszt. Emiatt az emberek szemében néha távolságtartónak vagy tűl keménynek tűnhetsz, de igazából csak arról van szó, hogy elképesztően erős és magabiztos jellem vagy. Arról azonban néha megfeledkezel, hogy nyugodtan kérhetsz másoktól is segítséget, szóval nem kell mindig azt gondolnod, hogy csak egyedül oldhatod meg a problémákat. Ne félj másokra támaszkodni, az nem a gyengeség jele. 

 A „B” pillangó 

Ha a második pillangó fogott meg a leginkább, akkor te igazán empatikus és mély érzésű személyiség vagy. Ösztönösen érzed meg a másik búját, baját, de a boldogságát is. Emiatt pedig nagyszerű barátja és bizalmasa lehetesz a hozzád közel álló személyeknek. Viszont vigyázz, az empátiád miatt néha bajba is kerülhetsz, hiszen hajlamos lehetsz túlságosan magadra venni mások problémáit. Fontos, hogy érzelmi határokat szabj és ne feledkezz meg gondoskodni a saját szükségleteidről sem. 

 A „C” pillangó

Ha a harmadik pillangó mellett tetted le a voksod, akkor a te rejtett erőd a kreativitásod. Játszi könnyedséggel vagy képes a kereteken kívül gondolkodni, egyedi ötleteidet pedig simán, gondolkodás nélkül valósítod meg. Ez a tulajdonságod a munkahelyeden is prioritást élvez, hiszen ennek hála hihetetlenül jó, felbecsülhetetlen értékű csapattárs lehet belőled. Mivel azonban az elméd állandóan pörög, mindig az alkotáson jár az eszed, megeshet, hogy beleesel a túlgondolkodás csapdájába. Próbáld meg megteremteni az egyensúlyt a kreativitás és a praktikum között, hiszen a cél az, hogy minél harmonikusabb életet élhess. 

(via)