Téged a kreativitás vagy inkább a racionalizmust jellemez jobban? Ha megcsinálod ezt a tesztet, akkor hamar megtudhatod, melyik kategóriába is tartozol.

Kreatív vagy racionális? 

A racionalisták azok, akik inkább a logikus, ésszeszű magyarázatokhoz ragaszkodnak, míg a kreatívak a nyitottabb megközelítést részesítik előnyben. Akár hiszed, akár nem ez az egyszerű kis személyiségteszt segít neked meghatározni, hogy melyik típusba tartozol, semmi mást nem kell tenned, mint csekkolni ezt a képet és megmondani, mit vettél rajta észre először. 

Valleyislelighting

A nő 

Ha elsőként egy nőt vettél észre, akkor te inkább racionalista vagy. Rád inkább az analitikus és logikus gondolkodásmód a jellemző, a legtöbbször objektív nézőpontból közelíted meg a helyezeteket, problémákat. A tényekre, bizonyítékokra támaszkodva hozod meg  döntéseid. Általában nagyon szervezett vagy és szereted, ha a dolgok úgy történnek, ahogyan azokat te megtervezted. 

A virág

Ha te a virágot szúrtad ki előbb, akkor kreatív személyiséggel rendelkezel. Te jellemzően intuitív és ötletes vagy, a döntések meghozatala során pedig inkább a megérzéseidre hallgatsz. Valószínűleg vonzódsz a művészetek irányába, és élvezed, ha egyedi módon fejezheted ki magadat. Nem kizárt, hogy egy kicsit spirituális is vagy, a hited alapjáraton nagyon erős, sőt a pozitív gondolkodás erejében a messzemenőkig hiszel. 

Na, neked mi jött ki? Reméljük, hogy szórakoztató élmény volt számodra ez a kis teszt, ha tetszett, akkor bátran oszd meg a barataiddal is, ha pedig hasonló személyiségtesztet keresel, akkor itt az egyik kedvencünk, ezt se hagyd ki. 

(via)