3 csillagjegy számára ez a hét végre nagy változást hoz a szerelemben is. 

Bika

Állandóan kritizálod a partneredet, és ez rengeteg nehézséget okoz a kapcsolatotokban. Sokszor hangot adsz annak, hogy mit nem fogadsz el, vagy mi nem tetszik benne. Ez pedig nagyon megmérgezi a mindennapokat. Ezen a héten viszont sokkal elnézőbb, és sokkal kedvesebb leszel a partnereddel. Ezt pedig azt eredményezi, hogy lényegesen jobb hangulatban telik ez a hét közöttetek, mint bármelyik másik. Szépen lassan megérted, hogy sokkal többet jelent az együtt töltött minőségi idő és a boldog percek, mint az, hogy mindig minden apróságot kritizálj.

Bak

Sokszor megremegett a kapcsolatodba vetett hited, soha nem tudtad elhinni azt, hogy tényleg ennyire szoros a kettőtök között lévő kapocs. Ezen a héten viszont kiderül, hogy a partnered tényleg szeret téged, és tényleg hosszútávra tervez veled. Sőt, úgy tűnik, téged is sikerül erről meggyőznie, így teljesen új szakaszba lép a kapcsolatotok. El kell végre fogadnod, hogy fölösleges problémákat kreáltál eddig, mert aki melletted van, az az ember tényleg szeret téged.

Halak

Úgy érzed, hogy most bármire képes vagy. Annyira könnyed a hozzáállásod a mindennapokhoz és a nehézségekhez, hogy szinte mágnesként vonzod az embereket. Mindenkinek feltűnik, hogy tele vagy energiával, természetesen az ellenkező nemnek is. Ők pedig nem tudnak ellenállni ennek a pozitív energiának, még inkább a közeledben akarnak lenni. Hidd el, így vonzod be a Nagy Ő-t! Lazasággal, gyengédséggel és magabiztossággal. 

via