Nem várt változásokat, felejthetetlen élményeket a jósol a horoszkóp ennek a 3 csillagjegynek. Görgess lejjebb, és csekkold, hogy te is a szerencsék között vagy-e!

Oroszlán

Mivel telihold van, sok pozitív áldásra számíthatsz, ugyanis a Kos energia rendkívül előnyös az Oroszlán számára. Egyrészről azt veheted észre, hogy megszabadulsz a zavaró tényezőktől és akadályoktól. Másrészről pedig a pasid kifejezi irántad való hűségét és szerelmét, méghozzá ritka ékes módon! Még akár egy jegygyűrű is megcsillanhat az ujjadon, de legalábbis hatalmas meglepetésként fog érni szerelmének kinyilvánítása.

Kos

Kívánj Kos, mert a telihold energiái valóra válthatják az álmodat! Nagyon szerencsés leszel a következő napokban, mert csakugyan megtörténhet az, amiről korábban azt gondoltad: úgysem valósulhat meg, de legalábbis nem mostanában. Ezzel együtt új, izgalmas kihívások adódnak számodra, amik egy nagyon ígéretes jövőt vetítenek eléd. Egy új élet küszöbén állsz.

Bak

Tekintélyes, új pozícióba kerülhetsz a hétvégén, kedves Bak. Meglehet, hogy előléptetnek a munkahelyeden, sikeres és elismert vállalkozó lehet belőled, ugyanakkor az sincs kizárva, hogy szülői örömök elé nézel. Ez az esemény egy új kaland kezdetét ígéri, ami nemcsak az életedet, hanem a személyiségedet is átformálja. Mindez elsőre ijesztő lehet, de végül hamar bele fogsz szokni, és a kedvedre lesz!