Semmi sem mutatja meg az igazi személyiségedet annál, mint az, hogyan viseled a szakítást és a szakítás utáni néhány hetet-hónapot. Szerencsére azonban az asztrológusok pontosan képben vannak azzal kapcsolatban, hogyan viselkednek egyes csillagjegyek, ha a nagy szerelem után összetörik a szívüket – ezt az infót pedig most velünk is megosztották!

Kos

Az egyik legszenvedélyesebb csillagjegyként nem meglepő, hogy rosszul viseled a szakításokat, kedves Kos. Nálad aztán minden van: sírás, kiabálás és tányértörés is és akkor még örülhet az exed, ha ép bőrrel megússza. Jó hír, hogy amint elmúlt a dühöd és lenyugodtál, továbblépsz és nem rágódsz többé a múlton!

Bika

Gyakorlatias és visszahúzódó lélek vagy, kedves Bika, ezért a szakítást is magadba fordulva, egyedül éled meg. Az a csaj vagy, aki azonnal letiltja a pasit és kitörli a közös képeket, de a kedvenc nasid és tévéshow-d azonnal jobb kedvre tud deríteni. Jobb, ha tudod: a szakítási gyászidőszak nálad elég sokáig szokott tartani.

Ikrek

Társaságkedvelő, magabiztos, örökmozgó természetednél fogva nem tudsz csak úgy beletörődni a szakításba: sanszos, hogy pár hét tűzszünet után lecsekkolod az exedet vagy írsz neki egy gyors üzit. Ahhoz, hogy lezárd a múltat, ki kell beszélned magad, ezért ilyenkor találkozz minél többet a barátaiddal és a családoddal! 

Rák

Nagyon érzelmes vagy, kedves Rák, ezért nehéz megmondani, hogyan fogadsz egy szakítást. Lehet, hogy magadból kikelve fogsz őrjöngeni és kiabálni; de még az is lehet, hogy random, szó nélkül a földhöz csapsz pár poharat. Nehezen fogadod el, ha vége, ezért sokáig fogsz az exedről beszélni még a szakítás után is.

Oroszlán

Szakítasz egy Oroszlánnal? Mégis ki vagy te, hogy ilyet tegyél? Kb. ilyen lazán fogod fel az egész szakításos dolgot. Úgy vagy vele, hogy ha valaki szakítani akar veled, akkor inkább ne is lásd többé, menjen is világgá, te pedig végre tudod élni az életedet. Ettől függetlenül lehet, hogy majd pont te fogsz ráírni az exedre...

Szűz

Anyáskodó és gondoskodó természetedtől fogva sanszos, hogy az előjeleket már jóval előtte látod, és nem ér meglepetésként a szakítás. Ettől függetlenül mindent átgondolsz, kielemzel és órákon át agyalsz rajta, vajon hol rontottad el. Az a baj, hogy ez az agyalgást még hónapok után is csinálod. Inkább engedd el!

Mérleg

Lazán veszed az életed, kedves Mérleg. Megértően fogadod a szakítást, nem akarsz drámázni, csak a legjobbat akarod magadnak és az exednek is, ezért nem meglepő, ha pár nap múlva már randizni is kezdesz. Példát vehetnének rólad a csillagjegyek, annyira lazán kezeled ezt az egészet! 

Skorpió

A szakítás nagyon fájdalmas számodra, szinte a szívedig hatol, kedves Skorpió – főleg akkor, ha hazugság vagy megcsalás miatt történt az egész. Soha nem fogod elfelejteni a nagy szakításokat, annyira megviselnek, de azért figyelj arra, hogy ne betegedj bele a szakításokba, mert azzal csak magadnak ártasz! 

Nyilas

Senki sem kezeli olyan úgy a szakításokat, mint te, kedves Nyilas. Már magát a szakítást is úgy veszed, mint egy új transzformációs lehetőséget a változásra, az új emberekkel való találkozásra és megismerkedésre. Szakítás után hajlamos vagy utazgatni vagy új hobbikat kipróbálni, amik terápiás hatással vannak rád. 

Bak

Annyira mélyen törődsz a szeretteidel, hogy teljes ördögfióka-üzemmódba kapcsolsz, ha a pasid szakít veled. Felhívod az exed anyját és bemocskolod nála a kicsit fiát, posztolod az instára milyen csávóval volt dolgod és még sorolhatnánk! Traumatikus hatással van rád a szakítás, nem tudsz azonnal randizgatni.  

Vízöntő

Teljesen máshogy gondolkodsz a szakításokról, mint a többi csillagjegy, kedves Vízöntő. Nem ejtesz könnyeket, nem drámázol, de új kapcsolatokba sem kezdesz egy ideig. Ezek helyett azzal foglalatoskodsz, hogy az exed ellehetetlenítsd a baráti körödben, hogy mindenképpen "győztesként" kerülj ki a párkapcsolatodból.

Halak

Kedves Halak, te vagy a romantikus mozik szakítós példája: bebújsz az ágyba és csak sírsz és sírsz és semmi mást nem akarsz csinálni, olyan depis leszel. Nehezen engeded el kapcsolatodat, még a szakítás után is csak a szép pillanatokra gondolsz, nem a fájdalmakra, ezért lehet, hogy még újra össze is jössz az exeddel! 

Via