Te mit látsz meg először a képen? Rengeteget elárul a félelmeidről, rettegéseid tárgyáról. 

Fa

Azok, akik először fát láttak, félnek a kudarctól. Önbizalomhiánnyal és bizonytalansággal küzdenek. Hajlamosak elkerülni a kockázat, és túlzottan óvatosak, ami megakadályozhatja őket céljaik elérésében. Úgy érzik, hogy nem elég jók, és állandóan másokhoz hasonlítják magukat. A kudarctól való félelmük halogatáshoz vezet, annyira félnek a csalódástól és a bukástól.

Hulló levelek

Azok, akik először a hulló leveleket látják meg, rettegnek az ismeretlentől. Általában ez a félelem uralja a napjaikat, valamint az élet összes bizonytalansága. Aggódnak, hogy mit hoz a jövő, és hogy nem bírják el a terheket. Nem tervezgetnek, mert nem akarnak azzal foglalkozni, hogy nem tudnak mindent, percre pontosan megtervezni. Egy kis kíváncsiság és kalandvágy kellene nekik. 

Léggömbök

Akik először a léggömböt látták meg, azok nagyon félnek a magasságtól. Ám attól is, hogy gondtalanul lebegjenek, a felhők fölött 3 méterrel. Hajlamosak szorongani, nem ritka körükben a pánikbetegség és a rettegés. Muszáj elfogadni, hogy az életben vannak kihívások, és törekedned kell arra, hogy néha ezekben a nehézségekben azt lásd, hogy mennyivel gazdagabb leszel, ha véget ér. 

Könyv

Ha könyvet látsz először, akkor félsz az új ismeretektől. Pedig hidd el, nem szerezhetsz meg minden tudást egy pillanat alatt. És az sem szégyen, ha valamiben nem te vagy azonnal a legjobb. Hagyj magadnak időt, hogy belerázódj az új dolgokba. 

Lány

Akik először lányt látnak a képek, azok félnek az elutasítástól. Hajlamosak tétovázni, amikor másokkal való szocializációról van szó. Aggódnak amiatt, hogy mások könnyen, negatívan ítélik meg őket, vagy elutasítást kapnak. Ezért általában inkább megpróbálnak távolságot tartani másokkal, hogy megvédjék magukat az esetleges sérelmektől.