A heti szerelmi horoszkóp szerint a párok élete 180 fokos fordulatot vehet. És vajon mi történik a szinglikkel? Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Olyan változást hozhat ez a hét, amit nem igazán akarsz. Talán túl komolyra fordul a kapcsolatotok vagy épp ellenkezőleg, és a szakítás szélére kerülhettek. Komoly kihívással kell szembenézned a napokban. A szingliket sajnos csalódás érheti, de ez ne vegye el a kedvüket attól, hogy folytassák az ismerkedést.

Bika

Egy kissé úgy érezheted, eltávolodtatok egymástól a szerelmeddel. Ahelyett, hogy magadban azon görcsölnél, mi lesz így veletek, inkább beszélj nyíltan a problémáról. Ha most odateszitek magatokat, sokkal szorosabb kapcsolatot hozhattok létre. A szingli Bikák nyugodtan tapossanak a fékre, ha gyorsnak érzik az ismerkedést, ne kapkodjanak el semmit!

Ikrek

Drámai változások vannak kilátásban. Hirtelen úrrá lehet rajtad a vágy, hogy minél előbb megházasodj és családot alapíts. A nagy kérdés az, mit fog erre reagálni az embered? Annak fényében fog megváltozni a kapcsolatod menete. Szingliként gőzerővel rápörögsz arra, hogy megleld az igazit.

Rák

Ezen a héten sokat fejlődhet a kapcsolatod Rák, különösen akkor, ha összedolgoztok Mr. Biggel. Együtt egy új szintre emelhetitek, és még szorosabbá fűzhetitek a köztetek lévő köteléket. Még az is lehet, hogy az összeköltözés, a házasság vagy a családalapítás mellett döntötök. Minden lehetőség adott ahhoz, hogy álmaid szerelmi életét éld.

Oroszlán

A Pallas retrográd Nyilasban az elköteleződésre helyezi a hangsúlyt. A napokban átgondolod, mit is akarsz igazából, és ezt utána megosztod a pasiddal is. Az előrejelzések biztatók: jó esély van arra, hogy Mr. Big kötélnek áll, és hajlandó szintet lépni veled. A szingli Oroszlánok pedig belevetik magukat a férjfogásba.

Szűz

A következő napokban teljesen átalakulhat a kapcsolatod. Sokat tanultok a szerelmeddel egymásról, egyúttal olyan élményekben, felfedezésekben lesz részetek, amik közelebb hoznak titeket egymáshoz. Hamarosan komoly előrelépés történhet a kapcsolatotokban.

Mérleg

Sarkallatos pillanathoz érkeztek a szerelmeddel. Sor kerül egy mindent tisztázó beszélgetésre. Most derül ki csak igazán, mennyire szoros a kapcsolatotok, és érdemes volt-e annyit dolgozni rajta. Nagyon fontos, hogy nyíltan kommunikáld a vágyaidat. Ne aggódj Mérleg, valószínűleg az derül ki, hogy mindketten ugyanazt akarjátok a jövőre nézve.

Skorpió

Készen állsz az elköteleződésre, Skorpió? Ha te igen, akkor valószínűleg a szerelmed is. A héten nagy lépést tehettek a kapcsolatotokban, és sor kerülhet az eljegyzésre vagy akár a családalapításra. Az egyedülállók szerelmi élete váratlan fordulatot vehet és egy tündérmesébe csöppenhetnek.

Nyilas

Nagyon merész és bátor leszel, ha ismerkedésről van szó, ráadásul a megérzéseid nagyban megkönnyítik majd a dolgodat. A kitartásodnak köszönhetően, hamarosan egy új kapcsolatban találod magad. Amennyiben párban élő vagy, új szintre emelhetitek a viszonyotokat. Jöhet az összeköltözés vagy a házasság?

Bak

A héten tudatosan kell figyelned arra, hogy egyensúlyban legyen a szerelmi életed és a karriered. De bármennyi sikert vagy elismerést is kapsz, rá fogsz jönni: ezek nem pótolhatják azt, hogy az imádottad karijai között megleled a békét, a boldogságot és a biztonságot.

Vízöntő

Új fejezet veszi kezdetét a kapcsolatotokban. Egy alapos lelkizés során fontos döntéseket hozhattok a jövőtökkel kapcsolatban. Amennyiben eddig kételkedtél kettőtökben, most végre megnyugodhatsz. A szinglik is meglátják a fényt az alagút végén, mert megismerkednek valakivel, aki tökéletes tűnik számukra.

Halak

Végre úgy néz ki, megkapod azt a szerelmi életet, amiről mindig is álmodtál, akár szingli, akár párban élő vagy. A tartós kapcsolatban élők a héten elmélyíthetik a kapcsolatukat, és azt fogják érezni: minden úgy alakul, ahogy a nagy könyvben megvan írva. Ugyanezt érezhetik az egyedülállók, mikor találkoznak a Nagy Ő-vel.