A heti horoszkóp szerint az 1-jén kezdődő Merkúr retrográd megnehezítheti a zodiákus tagjainak életét. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A márciusban elkezdett tervek továbbra is parkolópályán vannak. Frusztráló, hogy nem tudod, mi következik. De mivel a Vénusz 5-én belép a jegyedbe, fókuszálj kicsit az öngondoskodásra. Itt a remek alkalom, hogy felfrissítsd a ruhatáradat, meglátogasd a fodrászodat, vagy feltuningold a bőrápolási rutinodat. 

Bika

Bár az elmúlt időszak megterhelő volt lelki és fizikai szempontból is, nagyon hálás leszel a szeretteidnek, akik támogattak téged. A hét elején fejezd ki háládat a barátaidnak, meg a szerelmednek. Aztán a Vénusz 5-én belép az öntudatlan szektorba, és belőheted a Ne zavarj módot. Ideje kicsit pihenned és relaxálni, méghozzá egyedül.

Ikrek

A Merkúr 1. és 25. között retrográd lesz a közösségi szektorban, szóval ne lepődj meg, ha elvesznek az üzenetek vagy nem érsz el másokat! Azok a tervek, amik március közepén megfogalmazódtak benned végre elindulnak és ez rendesen felpörgeti a mindennapjaidat.

Rák

A múlt heti holdfogyatkozás olyan váratlan híreket hozott, amik gyors lépésre kényszerítettek. Vannak még titkok, és önmagad elől rejtegetett dolgok, amikkel szembe kell nézned, de ezen a héten a hangsúlyt a szakmai célokra kell helyezni. Mivel a Merkúr 1-jén megkezdi retrográd mozgását, szánj egy kis időt arra, hogy átgondod, mit értél el ebben az évben, és ennek megfelelően végezz módosításokat. 

Oroszlán

Bár a felszínen minden „jól megy”, már egy ideje elégedetlen vagy a karrierreddel. A Merkúr 1-jén megkezdi retrográd mozgását, és egy kissé lelassítja a dolgokat körülötted ahhoz, hogy átgondold a nagyobb céljaidat. Ha valamivel nagyon nem tudsz haladni, akkor tarts egy kis szünetet és várj türelmesen!  

Szűz

Uralkodó bolygód, a Merkúr 1-jén megkezdi retrográd mozgását, így a következő néhány hét az egyensúly megtalálásáról szól. Ez egy nagyszerű hét ahhoz is, hogy új megközelítést alkalmazz a karrieredben, az életmódodban vagy kemény beszélgetést kezdeményezz a pasiddal. 

Mérleg

A megdöbbenés a jó szó ennek a hétnek a leírására. A társasági és romantikus életed izgalmasan alakul, és a melóhelyeden is elképesztő élményekben lehet részed. Egyik nap rettentően lustának érzed magad, a másik nap tele vagy energiával, de ez így teljesen rendben van! Ne hagyd, hogy bárki is siettessen téged! 

Skorpió

Ahogy a Merkúr megkezdi retrográd mozgását, az életmódváltás kellős közepén találod magad, Skorpió. A kérdés az, hogy tudsz-e eleget aludni, edzeni, munkába járni, minőségi időt tölteni magaddal vagy másokkal, meg ügyeket intézni? Fontold meg, mit tudnál leadni vagy hol kérhetsz segítséget, és ne vállald túl magad! 

Nyilas

A Vénusz 5-én belép a Kosba és a romantikus szektorodba, így az amúgy is kacér Kos évszak még izgalmasabb lesz számodra. A héten olyan események történnek, amik megváltoztathatják az életedet, megtanítanak egy életleckét, vagy megmutatják, hogy bármi lehetséges számodra! 

Bak

Nyomás nehezedik rád egy nagy döntés miatt. Ezzel együtt hirtelen egy csomó feladat szakad a nyakadba, ami eltereli a figyelmedet. Légy őszinte magaddal: tényleg ilyen sok lett a dolgod vagy csak kerülöd a döntést?  

Vízöntő

A Merkúr retrográd érkeztével hirtelen bekrepálhat a telefonod vagy a hűtöd, folyamatosan elkéshetsz mindenhonnan és állandóan félreérthetitek egymást a környezeteddel. Készülj arra, hogy mostanában nem úgy mennek majd a dolgok, ahogy azt szeretnéd. 

Halak

Minden döntésednek és tettnek következményei vannak. Még akkor is, ha azt hiszed, megúszhatod valahogy a dolgot. Ezen a héten fel kell mérned, mennyit vagy hajlandó fizetni a számodra értékes dolgokért cserébe. Ehhez tisztában kell lenned azzal is, hogy mit tudsz hosszú távon fenntartani, Halak