A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők kapcsolata sokkal jobb lehet, pláne, ha dolgoznak rajta, a szinglik között néhány szerencsésre rátalálhat a nagy szerelem. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos 

A szerelem megváltoztatja azt, ahogyan önmagadra, a világra nézel, és hogyan kezeled az élet problémáit. A Kosban lévő Vénusz a személyes fejlődésre invitál téged. Ez egy nagyszerű hétvége ahhoz, hogy önmagadon dolgozz, és párban élőként sikeresen kezeld az érzelmi csúcsokat és mélypontokat. 

Bika

Fogadd el Bika: nem minden tökéletes a kapcsolatodban, és nem jó az, ha a pasid örökösen féltékeny vagy magas elvárásokat támaszt veled szemben. Szingliként pedig ne feledd, nem kell bárkivel beérned, és megalkudni csak azért, hogy legyen valakid. 

Ikrek 

Használd arra a hétvégét, hogy közelebb kerülj a szerelmedhez. Ezt megteheted azzal, hogy meghitt programokat szervezel vagy intim dolgokról beszélgetsz vele. A szingliknek pedig önmagukkal kellene jobb kapcsolatot kialakítaniuk, mielőtt mással tennék. 

Rák

Légy türelmes és megértő magaddal kedves Rák, ha szerelemről van szó, és ne siettesd a párkeresést. Párban élőként fontos, hogy ne versenytársként tekints a pasidra, mert az csak konfliktusokat fog szülni, ha folyamatosan azon leszel, hogy legyőzd őt. 

Oroszlán

Rengeteg dolgot tanulhatsz meg magadról a napokban, ami segít megérteni azt, mire van szükséged egy kapcsolatban és mire nincs. Párban élőként ez odáig vezethet, hogy megtanulod jobban kommunikálni az igényeidet, és ettől jobbá válik a kapcsolatotok. 

Szűz

Légy óvatos, Szűz, mert a hétvégen a féltékenység olyan dolgokat mondathat ki veled, amivel eléggé megbántod Mr.Biget. Tudat alatt keresni kezded a veszekedési lehetőséget, csak azért, hogy megszabadulhass az elfojtott érzelmeidtől. 

Mérleg

Ideje megbeszélni az összeköltözést? A hétvége tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy beszéljetek a vágyaitokról. Mindketten készen álltok arra, hogy komolyra fordítsátok a dolgokat. Az egyedülállók is megismerkedhetnek valakivel, aki tökéletesen megfelel az igényeiknek. 

Skorpió

A Kosban lévő Vénusz felhívja a figyelmet a rutinszektorra, így ez remek alkalom arra, hogy megvitassátok a munkamegosztást, hogy mindkettőtök élete könnyebbé és nyugisabbá váljon, így legalább elkerülhetnétek a veszekedéseket is. 

Nyilas

Hamisítatlan romantikus hétvégére számíthatsz Mr. Biggel. Úszni fogtok a boldogságban. Akár kirándulni, akár moziba mentek, minden tökéletesen alakul, és mindketten elégedettek lesztek. A szinglik életébe is betoppanhat a nagy szerelem. 

Bak

Ideje beszélni a jövőről? A Kosban lévő Vénusz felhívja a figyelmet a házasság kérdésére. Ha szeretnél szintet lépni az imádottaddal, most jó eséllyel megteheted. A szinglik megismerkednek valakivel, akivel kapcsolatban az lehet az érzésük, hogy az illetővel lehet komolyan tervezni. 

Vízöntő

Nyisd meg a szívedet, és ne félj kifejezni magad. Ha van valami, amiről szeretnél beszélni az imádottaddal, keresve sem találhatnál jobb hétvégét. A szingliknek viszont a saját magukkal való kapcsolatukat kellene rendbe tenniük, mielőtt belevágnak egy új szerelmi viszonyba. 

Halak

Mi a legfontosabb számodra, Halak? A napokban lehetőséged lesz ezt átgondolni, és ez segíthet abban, hogy egy igazán kielégítő kapcsolatot építs ki, akár szingli, akár párban élő vagy. Az utóbbi esetben ez vezethet oda, hogy végre azt merd kérni a pasidtól, amire igazán vágysz.