Nagy meglepetéseket ígér az április karrier- és love fronton is. De lesz három csillagjegy, akinek gyökeresen megváltozik az egész élete!

Kos

Egyértelműen ez az év legjobb időszaka számodra, hiszen most van a szülinapod. Az idei azonban más lesz! Nem biztos, hogy pontosan a napján, de egy olyan lehetőséget kaphatsz, ami valószínűleg óriási kihívásokkal, és külföldre költözéssel jár. Kettőt pislogsz, és néhány napon belül már más országban, más munkahelyen, más emberek között találhatod magad.

Rák

Régóta szingli vagy már, vagy egy olyan kapcsolatban vagy, ami egyáltalán nem olyan, mint amire vágysz. Április viszont nagy változást hoz a szerelmi életedben. Váratlanul, villámcsapás szerűen talál rád a szerelem, és olyan elsöprő lesz, amiben még sosem volt részed.

Vízöntő

Sajnos egy csalódással indul a hónapod, egy olyan ember játsza el minden bizalmadat, aki nagyon közel áll hozzád. Ez viszont beindít nálad egy olyan folyamatot, ami végül jó dolgokat hoz az életedbe. Megszabadulsz a káros kapcsolataidtól, de azt is megtudod, ki az, akire tényleg számíthatsz a jövőben.