A világ hatalmas hely, szóval elég nehéz lehet eldönteni, hova is menj legközelebb nyaralni. Viszont nyugi, a csillagjegyed ebben is segít. Asztrológiai útmutatunk most segíthet megtervezni a következő utazásod. 

Bak: Finnország

A Bak szereti az aktív kikapcsolódást, de odáig van azért is, ha éppen nem kell csinálnia semmit. Éppen ezért jó ötlet lehet egy finn kiruccanás, ahol a megannyi látnivaló mellett minden sarkon van egy kávézó is, ahol meg lehet állni egy csésze finom feketére vagy harapnivalóra. A finnek persze imádnak szaunázni is, ami eléggé szimpatikus a Baknak is, szóval érdemes olyan szállást foglalnia, ahol van wellness is. 

Vízöntő: Dubai

A Vízöntő nagyon szereti az impozáns dolgokat, szóval számára egy kikapcsolódás Dubaiban aranyat ér. Nyaralásai során imádja felfedezni a város nevezetteségeit, szóval Dubaiban az első útja tutira a Burj Khalifához vezet majd. Az útjai során a Vízöntő rengeteg képet is készít, a legjobbakat pedig büszkén osztja meg az ismerőseivel is. 

Halak: Nashville

Nashville csodálatos célpont lehet a művészi hajlammal megáldott Halak számára. Még, ha nem is szereti annyira a country zenét, akkor is biztos, hogy kötelező látogatást tesz majd a helyi bárokban, ahol fixen jól is fogja érezni majd magát. 

Kos: New York 

A Nagy Alma tutira szerepel a kalandvágyó Kos bakancslistáján. Mindent is látni akar, a turisták által leginkább látogatot Times Square-től kezdve, a Brooklyn hídon át, egészen az Empire State Buildingig minden ott van az útikönyvében. Na, meg persze szeretné meglátogatni a kedvenc filmes helyszíneit is, Carrie Bradshaw ikonikus házát például ezer százalék, hogy nem hagyná ki. 

Bika: Charleston

A Bika földhözragadt, de közben eléggé szereti a luxust is, szóval a Dél-Kalorinában található Charlestonban minden bizonnyal jól érezné magát. A tengerparti városban számos szálloda közül tud válogatni, ahol aztán van minden, mi szem-szájnak ingere. A reggelit akár a napozóágyba is kérheti, hát mi ez, ha nem kánaán? 

Ikrek: Puerto Morelos, Mexikó

Az Ikrek imád utazni, új helyeket felfedezni, de közben pihenni is nagyon szeretne, szóval számára remek utazási cél lehet Puerto Morelos, Mexikóban. Ha pihenésre, csendre vágyik, akkor ez a valódi paradicsom a számára, ami mindössze 30 perce található a cancúni reptértől, az all-inclusive üdülőhelyekből pedig itt nincs hiány, szóval van miből válogatnia. 

Rák: Aruba

Ha pihenésről van szó, akkor a Rákok szeretnek elterülni a homokos tengerparton és ábrándozni. Remek úticél lehet a számukra a Karibi-tenger déli részén található Aruba szigete, ahol a Rákot utolérheti a béke és a harmónia. 

Oroszlán: Guadeloupe

Az Oroszlán utazásai során is keresi a nagyívű lehetőségeket, nem veti meg a luxust. Természetesen szóba jöhetnek nála az olyan nagyobb amerikai városok, mint New York vagy Los Angeles, de Európában is szívesen utazgat, keresi a különlegességeket. A Guadeloupe-i szigetvilágot például érdemes lehet neki megáltogatnia, ugyanis elképesztő dolgokat találhat itt.

Szűz: Chicago

A Szűz szereti a szép dolgokat, ráadásul ezeket imádja elemezni is. Éppen ezért neki remek választás lehet Chicago, ahol feltehetően megállás nélkül az épületeket fogja majd csodálni, aztán mindenre rákeres majd a Google segítségével, hogy képben kerüljön a megannyi építeszi remekművet illetően. 

Mérleg: San Luis Obispo

A Mérleg mindig a harmóniát és az egyensúlyt keresi, ez az utazásai során sincsen másként. Kutatja azokat a helyeket, ahol boldog lehet, így számára tökéletes célpont lehet a Los Angeles és San Francisco között félúton található San Luis Obispo városa, ahol boros kerékpárutakon vehet részt, de felfedezheti a különféle éttermeket is. 

Skorpió: Németország

A heves és szenvedélyes természetű Skorpió mindig olyan utazási célpontot keres, ahol sok minden tud majd csinálni, ahol nagy a nyüzsgés, a forgatag. Éppen ezért neki remek alternatíva lehet Németország, azon belül is Berlin, ahol egész évben jobbnál jobb események zajlanak, köztük a Cherry Blossom Festival vagy éppen a Jazzfest. 

Nyilas: Ghána

A Nyilasok kalandvágyó természetükről ismertek, szóval az úticéljaik sem hétköznapiak általában. Nem véletlenül szerepel Ghána a bakancslistájukon. A város ugyanis mindent tartalmaz, amit csak el lehet képzelni, s ami egy kalandozó Nyilas igényeit ki is elégíti: élvezheti a napsütést, kirándulhat az Elmina kastélyban, de ellátogathat a Makola Marketre is, ami Ghána központjában található és termékek széles választékával várják a látogatókat. 

(via)