A csillagjegyedet érintő horoszkóp nemcsak a szerelmi életedben eligazodni, hanem a személyiségedet érintő problémákra is kínál hatékony megoldást. Az asztrológusok most közzétették azokat a stresszforrásokat, amik a legjobban idegesítenek fel egy-egy csillagjegyet – érdemes rájuk figyelned, mert ha felismered őket, harmonikusabban és nyugisabban telhetnek a mindennapjaid! 

Kos 

A legnagyobb stressz a számodra: a maximalizmusod

A horoszkóp első csillagjegyeként bátor és kalandor alkat vagy, kedves Kos, aki vezetőként tevékenykedik és szeret utat mutatni másoknak. Ha egy helyzetet azonban nem gyorsan és nem azonnal, esetleg nem tökéletesen tudsz megoldani, szorongani kezdesz, ami negatív hatással lehet a mindennapjaidra. 

Bika

A legnagyobb stressz számodra: a bukástól való félelem 

Gyakorlatiasságod és praktikus gondolkodásmódod miatt ritkán találod magadat rossz helyzetben, de ha már ott vagy elképesző mértékben kezdesz el idegeskedni és aggodalmaskodni. Szomjazol mások elismerő szavaiért, ezért legjobban attól tartasz, hogy padlón találod magad, ahonnan nem tudsz majd felálni.

Ikrek

A legnagyobb stressz számodra: a döntéshelyzetek

A harmonikus, nyugis életre törekszel, kedves Ikrek, aki próbálja magát minden stresszhelyzettől megoldani. Ez többé-kevésbé sikerül is, ám ha valamilyen döntéshelyzetbe kényszerülsz, szorongani kezdesz és bepánikolsz. Ilyenkor is érdemes hideg fejjel gondolkodnod és nyugisan szemlélni a helyzetet! 

Rák

A legnagyobb stressz számodra: a bizonytalanság

Nagyon érzelmes csillagjegy vagy, aki semmi mást nem szeretne, csak biztonságot és bizonyosságot érezni maga körül. Ha a munkahelyedben vagy a párkapcsolatban valamilyen probléma merül fel, ami nem adja meg neked a kellő stablilitást, kikelsz magadból és már-már hisztérikus személyiséggé változol át. 

Oroszlán

A legnagyobb stressz számodra: a féltékenység

Csillagjegyed természeténél fogva vezető egyéniség vagy, kedves Oroszlán, aki nem szeret osztozni sem a reflektorfényben, sem a dícsérő szavakban. Ha valaki másban meglátod az ellenséget, aki a helyedre pályázhat, sötét gondolatok lehetnek urrá rajtad és addig nem nyugszol, amíg bebizonyítod, hogy te vagy a legjobb! 

Szűz

A legnagyobb stressz számodra: a tökéletességre való törekvés

A legnagyobb stresszfaktort te csinálod saját magadnak: ha dolgok nem úgy és nem pont akkor történnek, ahogyan azt te elképzelted, bepánikolsz. Nem tudod elengedni magad, állandóan azon agyalsz "mi lett volna, ha...", ezzel pedig saját magad keseríted meg a mindennapjaidat. Legyél egy kicsit lazább!

Mérleg

A legnagyobb stressz számodra: az igazságtalan helyzetek

Az egyik legfontosabb tulajdonságod a harmóniára való törekvés és az egyensúly megteremtése. Ha igazságtalanságon kapsz valakit, elképesztően felidegesíted magadat, mert nem bírod elviselni a káoszt és a felesleges vitákat, csakúgy, mint a veszekedéseket és az agresszív cselekedeteket. 

Skorpió

A legnagyobb stressz számodra: saját belső harcaid

Kedves Skorpió, belül egy igazán érzelmes és érzékeny lélek vagy, akit nagyon megviselnek a szélsőséges cselekedetek. Hajlamos vagy bezárkózni és egyedül megküzdeni a démonaiddal, de mindennel megbirkózol, ezért rád különösen igaz az, hogy „ami nem öl meg, az erősít”!

Nyilas

A legnagyobb stressz számodra: a megalkuvás

Semmitől nem tartasz az életben, kedves Nyilas, csak attól, hogy valami ugyanolyan lesz és állandó, semmilyen más eséllyel a fejlődésre, a növekedésre és a változásra. A megalkuvás gondolatától rosszul érzed magad, ahogyan a bezártságod sem tudnád hosszútávon elviselni. 

Bak

A legnagyobb stressz számodra: az önbecsülés elvesztése

Kedves Bak, ideje bevallni: a legtöbbször azt csinálod, amit mások elvárnak tőled és azt mondod ki, ami mások szerint jó és helyes - akkor is, ha legbelül máshogy érzel. A gondolataid elnyomása az önbecsülésed elvesztéséhez vezethet. Nem baj, ha néha elengeded magad, ne akarj másoknak, csak magadnak megfelelni!

Vízöntő

A legnagyobb stressz számodra: az állandóság

Egész életedben arra törekszel, hogy valamilyen változást érj el és kreálj meg a világban, nyughatatlan vagy, ezért képtelen vagy elfogadni azt, ha valami állandóvá és monotonná válik. Mozgékony személyiségednek szüksége van egy kis pezsgésre, ha pedig ezt nem kapod meg, boldogtalanná válsz. 

Halak

A legnagyobb stressz számodra: a sok teher

Néha úgy érzed, kedves Halak, hogy mindent tőled várnak el, a problémák okozója pedig semmi más, csak te vagy, ez pedig hatalmas szomorúsággal, belső konfliktusokkal tölt el. Nagyon érzelmes és befelé forduló vagy, ami miatt hajlamos vagy mindent magadra venni, akkor is, amikor amúgy nem is kéne. 

Via