Szereted a kristályokat, de nem tudod, melyik illene hozzád igazán? Bármennyire is hihetetlen, de a csillagjegyed ebben is segít, Jessica Lahoud kristályszakértő segítségével pedig most végigmegyünk rajta, hogy a te horoszkópodhoz, mi passzol a leginkább. 

Kos 

A Kos egy tüzes és szenvedélyes jegy, szülöttei általában rendkívül eltökéltek és vakmerőek, számukra nem igazán létezik a lehetetlen. Szórakoztatóak, kalandvágyók és sikeresek, mindeközben pedig elég impulzív személyiségek. Hozzájuk a leginkább a tűzachát illik, ami segíthet neki abban, hogy egy kicsit a földön maradjon, közben pedig energiáva látja el tulajodnosát. 

Bika 

A Bika általában nagyon praktikusan gondolkodik, az élete jól szervezett, továbbá nagyon szorgalmas. Nincs energiája a drámákra, emiatt néha hidegnek és megközelíthetelen tűnik, pedig valójában csak nem akar belemenni felesleges vitákba. A számára legideálisabb kristály a larimár, ami hűsítő energiával rendelkezik, segíthet a Bikának az ellazulásban, hatására engedhet egy kicsit a merevségéből. A larimár meglágyítja a szívet, és lehetővé teszi, hogy a Bika megfelelő módon nyilatkoztassa ki az érzéseit. 

Ikrek 

Az Ikrek nagyon szociális típus, az életből szeretné a lehető legtöbbet kihozni. Nem fél a kihívásoktól, de érzelmileg hajlamos lehet a csapongásra. Számára a legjobb kristály a ruttatott kvarc, ami felerősíti a legjobb tulajdonságait, inspiráló hatással van rá, segíthet felszabadítani a kreatív energiáit. A kristály segítségével növekedhet a koncentrációs képessége, viszont éjszaka nem árt magától távol tartani, ha nem szeretné, hogy nyugtalanok legyenek az éjszakái. 

Rák 

A Rák könnyedén ráhangolódik a körülötte lévők energiária, nagyon empatikus lélek, akinek fontosak a kötelékek. Érzelmes, érzékeny típus, ez segíthet neki megérteni másokat, de pont ezért néha hajlamos magára venni másik fájdalmát. Kristálya a rodokrozit, ami segíthet neki feloldani az érzelmi blokkokat, továbbá irányt mutat a tekintetben, hogy az énidő is nagyon fontos. 

Oroszlán

Az Oroszlán imád a figyelem középpontjában lenni, sokszor meg is vádolják, hogy ellopja a show-t. Pedig ő természetéből fakadóan ilyen, senkit nem akar megbántani, de képtelen nyugton maradni. Bátor szívű, nagylelkű teremtés, akihez a leginkább a karneil kristály illik, ami tökéletesen rezonál az Oroszlán energiáival. A karneol segíthet megváltoztatni a nézőpontját, az Oroszlán ugyanis hajlamos azt hinni, hogy mindig neki van igaza. Szóval a karneol társ lehet neki, segítségével lehetőséget kaphat arra, hogy önmaga legjobb verziója legyen.  

 Szűz 

A Szűz mindig odafigyel a részletekre, a teendői listája sokszor végtelenül hosszú, sőt gyakran úgy érzi, mindent is neki kell csinálni. Megesik, hogy túlvállalja magát, éppen ezért sokszor feszült, emiatt célszerű lehet beszereznie egy füstkvarcot. Ez a kristály segíthet neki abban, hogy rendezni tudja a dolgait, hogy megfelelő időbeosztást állítson össze, így pedig sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lehet a dolgos hétköznapokon. 

Mérleg 

A Mérleg általában nagyon lazán kezeli a dolgokat, semmit nem pörög túl, a legtöbb esetben körüllengi a harmónia. Alkalmazkodó természet, emiatt néha megkapja, hogy nem őszinte, pedig valójában csak nem akar konfrontálódni. Neki a tigrisszem lesz a kristálya,  ami segíthet neki abban, hogy bizonyos szitukban igenis álljon ki magáért, még akkor is, ha az konfliktushelyzetet szül. A vitákat nem mindig lehet és nem is mindig kell elkerülni, a tigrisszem segíthet neki megtalálni a balanszot, hogy mikor van itt az ideje igenis beleállni egy-egy idézőjeles harcba. 

Skorpió 

A Skorpió nagyon ambíciózus és határozott jegy, sokan manipulatívnak vélik, pedig igazság szerint csak pontosan tudja, mit akar az élettől, ezért pedig nem rest tenni is. Intutív és nagyon érzelmes, néha már túlságosan is érzelmes. Kristálya az akvamarin, ami segítségére lehet, ha túl heves indulatok készülnének előtörni belőle. A kristály megnyugtatja, lecsendesíti, ráadásul a haragja is hamarabb elszáll, ha nála van ez a csodakő. 

Nyilas 

A Nyilas igazi kalandvágyó, aki az álmainak él, sőt néha mindent hajlandó kockára is tenni, azért, hogy elérje, amit kitalált. Sokszor meggondolatlannak tűnhet, szóval neki jól jöhet a lapis lazuli kristály, ami segít neki jobban átlátni a dolgokat. A kristály segítségével megnyílhat, átadhatja az ötleteit, amit úgy lesz képes kommunikálni, hogy mások is tökéletesen megértsék. 

Bak 

A Bak nagyon hűséges barát, akiben meg lehet bízni. Föld jegyként nagyon stabil és szervezett az élete, jól boldogul minden szituációban. A kommunikációja viszont néha szarkasztikusnak, kicsit durvának tűnhet mások számára, viszont, ha van nála egy rózsaszín turmalin, akkor valószínűleg képes lesz egy fokkal visszafogotabban kifejezni saját magát. A kristály egyensúlyba hozza az érzelmeit, így képes lesz stresszmentes maradni, továbbá arra ösztönzi, hogy a gyengédebb oldala bújjon elő, ne pedig a fentebb említett szarkasztikus. 

Vízöntő 

A Vízöntő nagyon kreatív, lázadó és független személyiség, akinek nagyon fontos az énidő. Kristálya a labradorit, ami a megtisztulás szimbóluma. Támogatja magabiztos természetét, miközben végi a környező negatív energiáktól. 

Halak 

A Halak egy kicsit szeszélyes típus, aki imád álmodozni. Néha egy varázsvilágba képzeli magát, nagyon erősen hisz a szerelemben, intuitív alkat, aki képes rákapcsolódni másik érzelmeire. Hozzá a leginkább a kék csipke achát illik, ami segíthet neki lenyugtatni a benne kavargó érzéseket, továbbá önbizalmat biztosít a számára. 

(via)