Bőrápoló márka kreatív igazgatója lett Camila Mendes! A Riverdale népszerű színésznője A Loops cégnél dolgozik. A sztár feladatai között van az innovatív termékfejlesztés és a márka növekedésének előmozdítása, beleértve a fenntarthatósági kezdeményezéseket is. Vajon az új karrier kezdetével Camila búcsút mond a színészetnek?

A Loops termékek az Egyesült Államokban 450 Ulta Beauty üzletben lesznek elérhetők. A legújabb kampányukban be is mutatták Camilát.

Ezt mondja a Loops tulajdonosa

Egy közleményben Colin Peek, a Syllable alapítója és CCO-ja, a Loops tulajdonosa elmondta, hogy a cég izgatottan várja, hogy Camila Mendes csatlakozzon a csapathoz.

Cami belátásával és ötleteivel az Ulta Beauty-vel való együttműködésünket a Loops otthonának tekintjük, miközben feltárjuk a mindenkit szolgáló termékportfóliónk globális ambícióit

- mondta Peek.

Megszólalt a közösségi oldalán

Camila a közösségi oldalán boldogan jelentette be, hogy ő lesz a Loops kreatív igazgatója. A sztárnak rengeteg színésztársa és rajongója gratulált és biztosak benne, hogy remekül helyt fog állni.

Véget ér a Riverdale

Nem csoda, hogy Camila új vizekre evezett, ugyanis néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a hetedik évad lesz az utolsó a Riverdale sorozatból. A bemutató 2023-ban lesz. A 2017-ben indult széria igen csak elrugaszkodott a valóságtól az elmúlt években, ezért sok rajongót vesztettek. 

Via