Hatalmas Bridgerton-sorozat rajongó vagy? A könyveket csak úgy faltad? Akkor most mutatunk neked 3 olyan alkotást, ami van olyan jó, mint a Bridgerton és csak arra várnak, hogy elolvasd őket. Íme! 

Tessa Dare - A hercegné alkuja

Tessa Dare négyrészes sorozatának első részében Emma Gladstone a főszereplő, aki egy véletlennek köszönhetően ismerkedik meg a háborúból visszatérő Ashbury herceggel. A herceg feleséget keres, a lánynak pedig szüksége van a pénzre, így alkut kötnek, hogy csupán érdekből, de házasságot kötnek. A herceg hihetetlen szabályokat állít fel, Emma számára azonban ez a merevség nem annyira jön be, szóval hiába az alku, mindent elkövet annak érdekében, hogy fontos legyen a férjének. 

 Lisa Kleypas - Egy nyáréjszaka titkai

Ha hatalmas Bridgerton-rajongó vagy, akkor Lisa Kleypas könyveit is nagyon fogod szeretni. Nekünk az egyik kedvencünk az Egy nyáréjszaka titkai, melyben Annabelle Peyton elhatározza, mindenáron megmenti a családját a katasztófától. Ezért úgy dönt, a szépségét és az eszét felhasználva rávesz egy nemes urat arra, kérje meg a kezét. A lány a gazdag és nagybefolyással bíró Simon Huntot nézi magának, aki azonban közli, bevezeti Annabellet a gyönyörök világába, de feleségül nem veszi őt. 

Jane Austen - Emma 

Oké, oké, ez bizony egy régi klasszikus, de egyszerűen nem hagyhattuk ki a felsorolásból. Ha rá vagy kattanva Julia Quinn regényeire, akkor itt a remek alkalom, hogy fellapozd az elődeit is, különösen Jane Austent. Austen több nagysikerű regényt is jegyez, az egyik természetesen az Emma. Az események közzépontjában három fiatal pár félreértéseken alapuló, majd viszályokon át győzedelmeskedő szerelme áll. A környezet természetesen ugyanaz, mint a többi Austen regényben, hiszen a vidéki angol úriházakba kalauzol el minket az Emma is. Szóval, ha élsz-halsz a Bridgerton-sorozatért, akkor bátran nyúlj vissza a régi Austen klasszikusokhoz is, mert fixen annyira imádni fogod őket, hogy le sem bírod majd tenni. 

(via)