Ha minden jól megy, akkor nem kell már sokat várni a Bridgerton család 3. évádára, ám, ha addig nem tudod mit kezdj magaddal, akkor most segítünk. Íme, 3 szuper sorozat, amit fixen imádni fogsz, ha te is nagy Bridgerton fan vagy. 

Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet

Ha szereted a Bridgerton családot, akkor az előzménysorozatot sem szabad kihagynod. A fiatal Sarolta királyné és III. György király házasságát bemutató sztori telis tele van izgalmakkal, szóval mindenképpen érdemes csekkolnod, amíg vársz a Bridgerton kövi évadára. A sorozatban a fiatal, arisztokrata származású Sarolta kalandjait követheted nyomon, s bár a történet nagyban eltér a valóságban megtörtént eseményektől, mégis iszonyatosan élvezhető, egy esélyt mindenképpen megérdemel. 

Sanditon 

Amikor a Bridgerton először megjelent, az online fórumokon az emberek folyamatosan arról beszéltek, hogy ez gyakorlatilag a Sanditon című kosztümös dráma újragondolt verziója. A Jane Austen utolsó, befejezetlen regészén alapuló történet Charlotte-ot követi nyomon, aki egy kis tengerparti városkába, Sanditonba költözik. Ha te is Bridgerton függő vagy, de a Sanditont még nem láttad, akkor gyorsan kezdj neki, mert tutira imádni fogod, húgy ahogy van: drámai fordulatok, szexi jelenetek, na meg sok-sok romantika, amire számíthatsz. 

Kurtizánok kora 

Ha odáig vagy azért az időszakért, ahol a Bridgerton család is játszódik, de valamivel durvább műsort keresel, akkor neked a Kurtizánok kora biztos, hogy bejön majd. A sorozat Margaret Wells körül forog, aki egy bordélyház tulajdonosa és két lány édesanyja. A nő London egyik előkelő negyedébe költözteti a vállalkozását, abban a reményben, hogy gazdagabb vendégek térnek majd be hozzá, azonban azonnal összetűzésbe kerül egy rivális üzlet főnöknőjével, aki egy elit bordélyházat vezet a környéken. Rengeteg botrány, rivalizálás és romantika, ez a Kurtizánok kora. 

(via)