A Bridgerton új évadára pár hónapot még biztosan várni kell, de a pletykák szerint még idén várható a premier. Megértjük, ha már te is várod a kedvenc kosztümös drámád visszatérését, de addig is ajánlunk egy szuper sorozatot, ami biztosan leköt

Ez az új sorozat minden Bridgerton-rajongónak tetszeni fog 

Nem titkolózunk tovább, eláruljuk, hogy az Apple TV+ újdonságáról van szó, ami a The Buccaneers nevet kapta. A széria épp olyan, mint a Bridgerton, szerelemből és bonyodalmakból nincs hiány, és persze a fényűző estélyeket is imádni fogod. 

A sorozat Edith Wharton azonos című regényéből készült, amit nem fejezett be. Korábban már készítettek belőle egy filmet, Hozományvadászok néven találod magyarul. A sztori az 1870-es években játszódik, a történet New Yorkban kezdődik, ahol egy csapat fiatal lány keresi a szerelmet, miközben próbálják élvezni az életet. A lányok meghívást kapnak Londonba, és valósággal felrobbantják a lendületükkel a kissé szigorú angol arisztokráciát. Szenvedélyesek, imádnak szórakozni, és nem csupán férjet szeretnének találni, de ki is akarnak teljesedni. 

Bonyolult szerelmi szálakból sem lesz hiány, ha megnézed az előzetest, rögtön láthatod, hogy egy szerelmi háromszög áll a sorozat középpontjában. Az Apple TV+ újdonsága november 8-án érkezik, és rögtön felkerül 3 epizód, utána pedig minden héten jönnek majd a legújabb részek. 

A sorozat egyik legfőbb szereplője Kristine Frøseth, aki Nan St. George-ot alakítja, ő áll majd a szerelmi háromszög középpontjában. De láthatjuk Alisha Boe-t, aki korábban a 13 okom voltban szerepelt. Feltűnik Josh Dylan és Guy Remmers, őket szintén láthattad már korábban. 


Via