A Netflix sztárja nyíltan megy neki a cégnek, mert azt állítja, hogy kétszer is idegösszeroppanást kapott a Bridgerton forgatása alatt, ám a produkció semmilyen megoldással nem állt elő még ekkor sem.

A Bridgerton és a Netflix magára hagyta

Először 2019-ben, majd 2022-ben történt meg a baj, ám szakmai segítséget és támogatást egyik esetben sem nyújtott a streaming-óriás.

Kétszer is ideg összeroppanást kaptam a forgatások alatt, ám egyetlen egyszer, még csak meg sem kerestek, hogy hogy vagyok. Senki nem hívott fel, hogy az állapotomról érdeklődjenek, de még annyira sem érdekeltem őket, hogy legalább hasznot húzzanak belőlem. Nem követték nyomon utána sem az állapotomat, és sehogyan sem támogattak.

A karakterébe betegedett bele

A brit színésznő azt is elmondta, hogy a forgatáson olyan karaktert kellett alakítania, akinek nagyon nehéz sorsa van, ez pedig lelkileg mélyen megviselte.

A forgatás alatt nagyon rosszul voltam. Gyötrelmes volt ez a munka számomra, mert a karakterem is nehéz időszakon ment keresztül. Kiközösítették és egyedül volt, miközben szörnyű dolgokon ment keresztül.