Katalin hercegné nagy divatrajongó hírében áll: akármit is vesz fel, a rajongói azonnal megrohamozzák a boltokat és szinte felvásárolják a teljes készletet, legyen szó blézerről, fülbevalóról vagy akár egy kényelmes tornacipőről. Így volt ez az egyik legutóbbi királyi eseményen viselt ünnepi cipőjével is, ami elképesztően szép – de őszintén szólva az ára is az!  Ennek ellenére szinte már nem is lehet kapni ezt a cipőt, annyira nagyon keresik a rajongók!

Katalin hercegné mindig is szerette a csodaszép cipőket 

Ezen azonban nem kell csodálkozni: Katalin hercegné mesés ruhatárral és fantasztikus cipőkollekcióval rendelkezik, amiről nők milliói álmodoznak! A olcsóbb kategóriájú tornacipőktől kezdve a méregdrága lábbelikig szinte minden szép cipő megtalálható Katalin hercegné gardróbjában – köztük az alábbi csodás Gianvito Rossi is, ami az egyik legszebb ünnepi cipő, amit valaha láttunk!

Kecses és magas sarkával, hegyes orrával és tűzpiros színével az idei ünnepi szezon egyik legfantasztikusabb lábbelije lehet ez a cipő, amit Katalin hercegné is egy pillanat alatt megkedvelt. A cipő egyetlen negatívuma, hogy nagyon (nagyon) drága...

Nem semmi az ára ennek az ünnepi magassarkúnak!

Bár Katalin hercegné a brit királyi család tagjaként egy halom drága holmit megengedhet magának, az mégis elképesztő, hogy mennyibe kerül az új kedvenc cipője. A csodaszép Gianvito Rossi magassarkú nem kevesebb, mint 690 euróba, tehát kb. 260 ezer forintba kerül, ami a méregdrága kategóriába sorolható.

Gianvito Rossi Gianvito 105 690 €
Gianvito Rossi Gianvito 105 690 € 

Ezért az összegért egy 10,5 centis, hasított marhabőrből készült piros színű magassarkút kaptunk, ami tényleg csodás, de vajon megéri az árát? A hivatalos honlapra nézve biztosan, mert a cipő ebben a színben már szinte sold-out, alig lehet kapni. Van belőle azonban még citromsárga, bézs, fekete, zöld és kék színben is, amit a következő hetekben biztosan el fognak kapkodni a rajongók.

Szavazás

Via