Idén nagyon sok trendi szín uralja a divatot, ott van például a barack, a bíbor és a piros. De van egy árnyalat, ami szinte senkinek nem nyerte el a tetszését, a márkák mégis egyre több dolgot gyártanak ebben a színben. 

A vajszín lesz az év legdivatosabb árnyalata 

Nem is húzzuk tovább az időt és eláruljuk, hogy az imént felsorolt divatszínek mellett a vajszín lesz az a tónus, ami szupertrendi lesz. Igen, kissé szokatlan választást, ennek ellenére a legmenőbb influk már viselik. Tény, hogy a tónus nagyon lágy és jól passzol a clean girl stílushoz, ennek ellenére több probléma is van vele. 

A vajszín nagyon világos, és éppen ezért ez az árnyalat nem is áll jól mindenkinek. Egyes fajtái a szőkék számára kifejezetten sápasztóak lehetnek, így a trendből elég sokan kiesnek. Ez pedig különösen bosszantó, mivel egyre több trendi cucc jelenik meg az árnyalatban. 

Ha mégis szeretnéd kipróbálni a trendet, akkor kísérletezz a kicsit sárgásabb árnyalatokkal. Egy vajsárga pulcsi például szuper lehet, ha barna a hajad, és kicsit barnább a bőröd. 

A nadrág szintén jó választás lehet, ezt tavasszal viselheted más árnyalatokkal, mondjuk fehérrel vagy esetleg bézzsel. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

위드블룸 WITHBLOOM (@withbloomm) által megosztott bejegyzés

Ha viszont nem akarod túlzásba vinni, de mégis tetszik a vajszín, akkor a kiegészítőkkel turbózhatod fel a megjelenésed. Válassz például egy cipőt vagy táskát. 


Via