Ismét a Balenciaga márkán a világ szeme, ám most nem egy újabb botrány, hanem a borsos árai miatt. Kiakadtak ugyanis az internetezők, hogy mennyit kérnek az új sapkájukért.

Direkt van elrontva a Balenciaga új sapkája

Azt már megszokhattuk, hogy a luxusmárkák termékeit nem apróért adják. Vannak, akik évekig gyűjtenek, hogy megkaparintsanak egy-egy darabot, ezért cserébe viszont minőséget is várnak. 

Még mindig vannak olyanok, akik a Balenciaga legutóbbi botránya után is hajlandóak egy rakat pénzt kiperkálni a designer temékekért, ám kicsit feljebb húzták meg a minimum fizetendő összeget, mint az a netezők szerint illene. 

Fotó: balenciaga.com

A Balenciaga Laser Destroyed Cap névre hallgató sapkája ugyanis nem biztos, hogy ér annyit, amennyiért a cég adná. Ők 360 dollárért árulják ugyanis a direkt sérült sapkát, azaz 93 ezer forintot kérnek érte. 

Több változatot is piacra dobtak

A sapka két oldalán egy-egy hatalmas lyuk található, és a kopott kék pamutanyagnak köszönhetően inkább azt a hatást kelti, mintha most húztuk volna ki Bodri szájából az amúgy eredetileg teljesen rendben lévő terméket. 

Fotó: balenciaga.com

A sapkának van fekete verziója is, amelyet egy hatalmas piercing díszít, kérdés, ez ráveszi-e a vásárlókat arra, hogy közel százezer forintot kiadjanak érte?