Berobbant a tavasz, meleg lett az idő, de azért még a napos délutánokon is szükség van egy kabátra. Ha egy sokoldalú, örökdarabot keresel, akkor nem kell tovább kutatnod, mivel megtaláltuk a tökéletes tavaszi kabátot, amit biztosan imádni fogsz!

Minden szettet feldob a H&M tavaszi kabátja 

A változékony időben mindenkinek szüksége van egy sokoldalú kabátra, amit bármikor elő lehet kapni, és bármivel viselhető. Pontosan ilyen a H&M ballonkabátja, ami egy kifejezetten trendi darab. Idén tavasszal nagyon népszerű, ha követed a legmenőbb influkat, akkor biztosan találkoztál már vele. 

A H&M tavaszi kabátja azonban sokkal extrább, mint a hagyományos fazonok. Nincs rajta annyi gomb, jóval bővebb, emellett az ujja is kifejezetten trükkös. Jó választás, ha követed a trendeket, szeretnél egy elegánsabb kabátot, de a hagyományos ballonkabátot túlságosan unalmasnak tartod. 

hm-tavaszi-kabat-2023
Átlapolt ballonkabát 20 995 Ft

A ballonkabát népszerűsége nem véletlen, hiszen nem csak a francia nők gondolják úgy, hogy valódi alapdarab. Tényleg bármilyen szettel viselheted, és sokféle stílusban jól mutat. Nyugodtan felkaphatod mondjuk egy farmerrel, de akár elegáns ruhával és tűsarkúval is. Tavaszi must-have, amit szezonokon keresztül viselhetsz! A H&M kabátja több méretben is elérhető, de a darabok nagyon gyorsan fogynak, így érdemes résen lenned. 


Via