A modell stílusát sokan imádják, hiszen Kendall Jenner szettjei mindig nagyon menőek. Szó szerint minden jól áll neki, és még a legegyszerűbb farmerből is trendet tud teremteni. Mivel gyakran váltogatja a különféle stílusokat, ugyanolyan közel állnak az extrém miniruhák, mint a romantikus dresszek. Most az utóbbival kápráztatott el mindenkit! 

Kendall Jenner ruhája tökéletes tavaszra

A modell imádja a dögös darabokat, sokszor lehet miniruhában vagy éppen merészen kivágott felsőben látni. De Kendall követi a trendeket, így a tavaszi, romantikus ruhák őt is meghódították. Legalábbis a legutóbbi szettje alapján erre lehet következtetni. A celeb a legújabb fotóin egy igazán bájos, csajos ruhát viselt, amit húsvét alkalmából vett fel. 

A fehér ruha kifejezetten hosszú, Kendallnak bokáig ér. De nem oversize, a felsőrésze feszes, és egészen a csípőig követi a celeb alakját, utána pedig egy bővebb szoknyában végződik. Nagyon egyszerű, elegáns fazon, amit a puffos ujj és a bájos masnik kifejezetten csajossá varázsolnak. 

Kendall ruhája a Rodarte márkától származik, ezért nem egy olcsó darab. 3000 dollárba kerül, ennek ellenére a nők valósággal imádták. Mivel kifejezetten látványos, ezért csak fekete cipővel viselte, az extrém kiegészítőket is hanyagolta. Bár a ruha kifejezetten drága, érdemes megjegyezned a fazont. A fehér, poplin anyagból készült ruhák nagyon divatosak lesznek, ezért érdemes idén tavasszal hasonló darabok után kutatnod a boltokban. 


Via