Egyértelmű, hogy Kendall Jenner a legnyugisabb tagja a Kardashian-klánnak, de azért néha-néha ő is előrukkol valami merésszel. Mondjuk ennyire bevállalós régen volt...

Kendall Jenner (majdnem) mindent megmutatott

Egyértelmű, hogy Kendall a legkevésbé botrányos a tesói között, viszont ha meztelenségről van szó, mégis ő a legbevállalósabb a családban. A szupermodell már többször osztott meg magáról merész képeket az Instán, sőt, előfordult, hogy szinte semmi nem takarta a domborulatait.

Az elmúlt hetekben, hónapokban viszont inkább vicces , már-már kínos szettjeivel hívta fel magára a figyelmet. De úgy tűnik, Kendall visszatért! A legfrissebb, Calvin Kleinnel készített közös kampánya egyáltalán nem nevetséges, sőt nagyon is ütősre sikeredett!

Kendall a brutál szexi képeket meg is osztotta Insta-oldalán: az egyiken szexi fekete melltartóban és bugyiban pózol, a másodikon pedig jól láthatóan fehérnemű sincs rajta!

Rekord-gyanús poszt

Egyértelmű, hogy a bejegyzés nagyot megy a neten. Az első három órában közel 2,5 millió lájkot zsebelt be vele Kendall, és ez a szám csak nő!

A kampány videóit, amit a Calvin Klein saját oldalán osztott meg, pedig helyből több százezren látták.

A szupermodell egyébként 2015 óta a Calvin Klein arca, több közös projektet is készített már a divatházzal. Ezúttal a márka híres Sheer Marquisette fehérneműjében pózol, amit kifejezetten az ünnepekre ajánlanak.