Kendall Jenner modellként lépett a kifutóra, ám most nem azért beszélnek róla, mert annyira megtetszett volna az embereknek a ruhája. 

A francia divatbemutató rosszul sült el

Kendall Jenner is színpadra állt a a Chateau de Versailles-ban tartott Jacquemus divatbemutatón hétfőn. Szettje igazán különelges volt, egy felhőszerű, fehér miniruhában mutatta meg magát, ami egy pillanat alatt virálissá vált a neten. 

Fotó: Getty Images

Az emberek nem éppen egy felhőhöz hasonlították a ruháját, sokkal inkább egy hatalmas, túlméretezett pelenkát láttak benne. És ugyan ez a kritika nem feltétlenül Kendall Jennernek szólt, most mégis őt szedik darabokra, nem feltétlenül a ruha tervezőjét. 

Húha, ha valaki rossz szagot érez a közelben, tudom az okát...

Dehát ez egy pelenka!

Kendall Jenner viszi el a belhét

Ezek, és ezekhez hasonló negatív kommentek leptek el szinte minden bejegyzést, ahol csak látható Kendall Jenner a nem mindennapi ruhában. Egyeseknek azonban nem a pelenka ugrott be azonnal, ám ebben az esetben sem volt jobb a helyzet:

Nekem inkább az a kérdésem, miért van Kendall Jenneren egy hatalmas zuhanysapka?

Fotó: Getty Images

A divatbemutatón nézőként ott volt Emily Ratajkowski, Eva Longoria és Victoria, valamint David Beckham is, akik egy kis csónakból, a hajóról nézték a show-t. A modellek között pedig Gigi Hadid is felvonult. 

via