Már egy ideje pletykálják, hogy Kendall Jenner megint szerelmes, ám most úgy tűnik, hogy bizonyíték is van rá, valóban bepasizott

Micsoda romantika

A celebet ugyanis Bad Bunny rapper mellett fotózták le a minap, a felvételek tanúsága szerint pedig nagyon egymásba lehetnek habarodva, hiszen megállás nélkül csókolóztak. A képek szerint a páros kedden este a kaliforniai Sushi Parkban találkozott, és szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. A friss szerelmesek azonban nem kettecsként romantikáztak, ugyanis csatlakozott hozzájuk Kendall húga, Kylie Jenner, valamint az egyik közeli barátjuk, Taco is. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desenrendando el Espectáculo (@desenredandoelespectaculord) által megosztott bejegyzés

Nagyon szexi volt

A szupermodell egy hosszú kabátot viselt, míg a húga, egy fekete miniruhát és egy napszemüveget vett fel a vacsorához. Mindetten elképszetően szexik voltak, de ez persze egyáltalán nem furcsa, hiszen a Jenner lányok mindig kitesznek magukért, ha divatról van szó. 

Nemrég szakított 

Kendallt és a rappert egyébként már a múlt hónapban is kiszúrták, akkor Beverly Hills-ben vacsoráztak együtt, bár a helyszínről külön távoztak, a rajongók már akkor is sejtették, több van köztük, mint barátság. Kendall azt követően jött össze Bad Bunny-val, hogy Devin Booker kosárlabdázóval szép csendben szakítottak, tavaly év végén. 

Nagyon szeretik és tisztelik egymást, és a legjobbakat kívánják egymásnak

– mondta akkor a People magazinnak egy Kendallhez közel álló forrás. 

(via)