Valósággal felrobbantotta az internetet Kendall Jenner legfrissebb fotója, amin a modell szinte teljesen meztelen. 

Csak a keze takarja a melleit

Kendall félmeztelenül pózolt Marc Jacobs 2023 tavaszi kampányában, a felvételen csak egy bugyit, egy harisnyát és egy platformsarkú cipőt visel, a melleit azonban a kezein kívül semmi egyéb nem takarja.

Egyik szexi felvétel követi a másikat

A szexi fotót azt követően tette közzé a modell, hogy pár nappal ezelőtt szintén félmeztelen felvételeket osztott meg magáról a közösségi oldalon. „Gnight” – írta akkor a posztban Kendall, a bejegyzéshez pedig a testvérei, Kylie, Kim és Kourtney is hozzászóltak: 

Instagam/Kendall Jenner

Volt, hogy melltartó nélkül pózolt

Kendalltől persze egyáltalán nem állnak távol a szexi megnyilvánulások, pár héttel ezelőtt például egy olyan ruhában töltött fel magáról képet a közösségi oldalra, ami alá nem vett fel melltartót. A bokáig érő fekete ruhát egy hozzá passzoló pántos szandállal vette fel, ékszerként pedig egy ezüst fülbevalót, valamint egy 3D hatású trópusi virággal díszett nyakláncot választott. 

Bugyiban ment ki az utcára 

Novemberben pedig egy olyan felvétel készült Kendallről, ami még a sokat látott rajongókat is megdöbbentette. A híresség ugyanis gyakorlatilag bugyiban ment ki az utcára.  A felvételt akkor Dani Michelle, a hírességek stylistja osztotta meg Kendallről az Instagramon, amihez csak annyit írt: „jó reggelt, Kendall Jenner” Érdekes megjelenését persze a rajongók sem hagyták szó nélkül, Raissa Gerona, a Revolve márka vezérigazgatója például odáig volt a szettől, a poszt alatt azt írta: „Meghaltam ettől!!!”

Eközben persze voltak olyanok is, akik viccet csináltak a hiányos öltözékből, az egyik hozzászóló azt írta: 

 Bárcsak elfelejthetém a nadrágomat. 

(via)